menu

  • 2019.08.13.

A jövő anyukája

Nincs még egy olyan jelenség, mint az anya. Egyszerre feleség, édesanya, takarítóvállalat, asszisztens, sofőr, szakács. Mégis gyakran kételkedik magában.

Lehet egy édesanya versenyképes a munkaerő piacon? Hogy is kezdjen neki, ha szeretne újra érvényesülni?
Az első lépések félelmetesek lehetnek és oly sok az információ, hogy könnyen elveszik benne az ember.


De van megoldás! Az összetartásban az erő! Szeptember 7-én Kecskeméten megrendezésre kerül az #énjövőm program a Malom Központ támogatásával. A rendezvényen programok tartásával vesz részt a  Kecskeméti Család és KarrierPONT.

Az #énjövőm programot 2017 őszén indította a Coca-Cola HBC Magyarország, azzal a céllal, hogy a 18-30 év közötti fiataloknak segítsen a munkaerőpiaci elhelyezkedésben. A program során szakképzett trénerek tartanak ingyenes, egynapos képzéseket a résztvevőknek, akik többek között önismeretben, állásinterjúra való felkészülésben, önéletrajzírásban, közösségi média használatban és vállalkozásindításban kapnak segítséget. A 18-30 év közötti fiatalok mellett a képzések elérhetők hátrányos helyzetűeknek, kismamáknak, fiatal nőknek és 2019 őszétől majd a fogyatékkal élőknek is. A személyes képzések mellett a www.enjovom.hu oldalon online tananyagok is elérhetők, amelyek elsősorban azoknak nyújtanak segítséget, akik a távolság, vagy időhiány miatt nem tudnak részt venni a személyes képzéseken. A programot 2019 elejétől együtt szervezi a Coca-Cola HBC Magyarország és a The Coca-Cola Company hazai leányvállalata, fókuszba állítva a fiatal nők, a kismamák, kisgyermekes szülők képzését is.

Kecskeméten a Malom Központnak évek óta célja, hogy a mindennapi nő ne csak a divathoz, hanem friss, aktuális témákhoz is hozzáférjen. Ezért is született meg a Fashion reggeli, mely negyedévente 50 nőnek ad lehetőséget részt venni ezen az ingyenes programon, mely támogatja az önbizalmukat.

A tréningekhez csatlakozott a kecskeméti Család és KarrierPONT is, mely saját szervezésű, izgalmas programjaival gazdagítja a napot. A Család és KarrierPONT-nak köszönhetően az általuk tartott programok ideje alatt lehetőség van ingyenesen igénybe venni a Szupernagyik szolgáltatásait azoknak, akik gyermekekkel érkeznek a kiscsoportos foglalkozásokra.

 

A program 3 helyszínen kerül megrendezésre. A reggelinek a Malom Központ ad otthont, Micsoda nő címmel. A Hírös Agóra és a Katona József Megyei Könyvtár pedig a szakmai és kreatív tréningeknek ad otthont. A két helyszín nem véletlen, hiszen mindkettő rendelkezik első rangú babaszobával, mely ezen a napon öko pelusokkal is fel lesz szerelve.

Az összes program ingyenes!

A programot megtekintheted ITT és te döntesz, hogy melyik programokon szeretnél részt venni.  Regisztrálj és fejlődj velünk!

Facebook esemény itt található: https://www.facebook.com/events/445100822998547/

 

 

 

 

Kapcsolódó képek