menu

  • 2019.08.22.

Gyermekeink a kincseink

A Gyermekeink a kincseink rendezvény keretében a gyermekfelvonuláshoz idén a babakocsik mellett ismét várják a kismotorral és futóbiciklivel érkező gyermekeket és családjaikat is.

Számukra ezúttal is megrendezik az ügyességi versenyt a kecskemetimami-val. Minden résztvevő gyermek „jogosítványt” szerezhet, és természetesen díjazzák a legszebben feldíszített babakocsikat is.

Érdemes lesz részt venni a babakocsikkal, kismotorokkal és futóbiciklikkel érkező családok felvonulásán is, mert a legötletesebben, legkreatívabban feldíszített „járgányok” tulajdonosait szintén megajándékozzák. Az első helyezett 20 ezer, a második 15 ezer, a harmadik pedig 10 ezer forint összegű ajándékutalvány boldog tulajdonosa lehet. Ezen kívül társasjátékok, futóbicikli, kismotor, roller, nagy maci, és még sok-sok minden más is gazdára talál.

A „Mózeskosár körbejár” elnevezésű program során tíz kecskeméti újszülöttet és családját Beneda Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának családpolitikáért felelős helyettes államtitkára és Szemereyné Pataki Klaudia Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere köszönti majd, és adja át részükre a mózeskosarat és a hozzá tartozó babakelengyét.

Kapcsolódó képek