menu

  • 2019.11.26.

NB II. asztalitenisz

2019. november 23-án tartották Kecskeméten a Széchenyi sétány 11. sz. alatti Asztalitenisz csarnokban a férfi NB II. Dél – Keleti csoport csapatbajnoki mérkőzéseket.

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Mezőtúri AFC I. 11/7

Győztesek: Tóth Kata 4, Mezei Levente 2, Drabant Anita 1, Márkus Enikő 1, Gyetvai Ákos 1. Gyetvai/Mezei és Tóth/Füle páros

A tabella 3. helyezettjét fogadta a kecskeméti csapat a bajnokság 7. fordulójában. Szelei testvérek 3-3 mérkőzést nyerve tartották az esélyt a Mezőtúri csapatnak. Kulcsfontosságú volt, hogy a két páros megnyerésével előnybe kerültek a sparisok. Tóth Kata ismét minden meccsét megnyerve járult hozzá a sikerhez. Márkus Enikő és Drabant Anita 2-2 mérkőzésen szerepelt és 1-1 győzelmet arattak. Mezei Levente 2 vesztett meccs után fel tudott állni és a hátra lévő két meccsét megnyerte. Fiatal Gyetvai Ákos fontos mérkőzést hozott az egy győzelmével és a párosuk megnyerésével.

Fodor Miklós edző: A 7. forduló után folyamatosan az NB II. 1-2 helyén vagyunk. Rajtunk kívül a másik két legjobb csapat ellen 3 pontot hoztunk, ami több, mint biztató. Látszott a Mezőtúr elleni is, hogy nagyon odateszik magukat a „fiúk-lányok”, és kiváló a csapatszellem. Nagy tartást ad a csapatnak, hogy Tóth Kata folyamatosan, szinte hibátlan húzóember.

Kapcsolódó képek