menu

  • 2019.12.12.

Adventi vásár a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon

A Városháza előtti Kecskeméti Tanyai Termék Piac az adventi időszakban csütörtökönként, 13-tól 17 óráig, kiegészül adventi vásárral is.

December 12-én Zrínyiné Erzsike mézeskalácsokkal, Sárik Szilvi mézzel és méhészeti termékekkel, Kajdácsi Márta lekvárral, birsalmasajttal, Bús Ilona szárazvirágkötő adventi koszorúkkal, asztali díszekkel, Kissné Újlaki Éva ökotáskákkal, baba textilekkel, Varga Gizike dekorációs termékekkel, a Hunyadi Iskola karácsonyi díszekkel, Bánfi Tiborné Icuka néni horgolt kézimunkákkal, Szappanosné Kanizsai Judit foltvarrott textil termékekkel érkezik majd.

December 19-én csatlakozik a már fent említett kézművesekhez Böröczki Edit fazekas és Tantóné Mócza Erika textilvirágokkal.

Mindkét alkalommal a piac ideje alatt 13:00-17:00 óráig adománygyűjtést szerveznek Kecskemét és térsége kistelepülésein élő nehézsorsú családok számára. Az adományokat az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület Kecskemét és térsége polgármesterei segítségével juttatja el a rászoruló családok részére még Karácsony előtt. Arra kérik a jószándékú, segíteni tudó embereket, hogy 2019. december 12-én és 19-én a Városháza előtti gyűjtőpontra vigyék el adományaikat, ezúttal tartós élelmiszert és édességet (csokit, cukrot, kekszet) gyűjtenek.

Az Önök segítségével a szervezők próbálják megvalósítani, hogy minél több család számára felhőtlen ünnep lehessen a Karácsony!

www.aranyhomok.hu

Kapcsolódó képek