menu

  • 2019.12.16.

Asztalitenisz – Győrfi Tibor emlékverseny

Győrfi Tibor emlékverseny, serdülő TOP-24. utánpótlás ranglista verseny.

2019. december 13-14. Nyírbátor

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér- Kesi versenyzője, Polónyi Nóra a serdülő ranglista 14. helyezettjeként indulási jogával élve vett részt a versenyen. A versenyzőket az első napon először csoportokba sorsolják majd a lejátszott mérkőzések után kialakult helyezéseiktől függően kerülnek, másik csoportba ahol a végső helyezések eldöntéséért játszhatnak.

Nóra rendkívül jó játékkal, fegyelmezett versenyzéssel a csoport 2. helyén végzett. Ezzel biztosította helyét a legjobb 8 között, egyúttal a csoportból győzelmet vitt magával. A folytatásban sikerült még 2 mérkőzést megnyernie, és nagyon jó versenyzést bemutatni.

A végeredmény a 6. hely lett.

Fodor Miklós edző: 12 évesen, érett versenyzést mutatva a nagyokkal, 15 évesekkel is felvette a versenyt. A serdülő ranglistán újoncként a 14. helyről előre lépett a 11-re. Az év végén 3 versenyző öregedik ki előle, ami azt jelenti, hogy jövőre a serdülő ranglistán a 8. kiemelt lesz! A szorgalom, a tehetség egyre több sikert hoz Nóri pályafutásában. Csak így tovább, ilyen alázattal. 

Kapcsolódó képek