menu

  • 2020.02.03.

Asztalitenisz – Női Extra Liga

Csapatbajnoki mérkőzések

2020. február 1-jén Orosházán kerültek megrendezésre a Női Extra Liga csapatbajnoki mérkőzések.

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér I.- PET-BAU ASE Orosháza I.:  6/1
Győztesek: Radonjic Aleksandra 2, Füle Kata 2, Drabant Anita 1
Füle/Radonjic páros

Az 5. fordulóban Orosházára utazott a csapat a soron következő mérkőzései lejátszására. Az ősszel se okozott gondot a helyiek csapata. Több 3/2-es meccset játszottak, melyikből egy kivételével a kecskemétiek jöttek ki jobban. A legizgalmasabb mérkőzést Drabant Anita játszotta, aki már 2/0 -ra elhúzott ellenfele fel tudott állni és egyenlített majd egy nagyon szoros döntő szettben nyerni tudott. Minden mérkőzés a papírformának megfelelően alakult.


Nyírbátori ASE – Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér I.: 1/6
Győztesek: Radonjic Aleksandra 2, Füle Kata 1, Márkus Enikő 1, Drabant Anita 1 , Füle/Radonjic páros
A páros megnyerése után Füle Kata és Márkus Enikő állt asztalhoz. Kata rögtön vereséget szenvedett, míg Enikő győzelmet könyvelhetett el. Ezzel az egy nyert meccsel el is lőtte puskaporát a nyírbátori csapat. A folytatásban Márkust lecserélve Drabant Anita játszott, aki az ellenfél válogatott játékosát Tölgyes Dorottyát látványos labda meneteket játszva megverte.

Fodor Miklós edző: A 5. összevont fordulóra nagyon jól felkészült csapattal álltunk asztalhoz. Az ellenfelekre ősszel is, most is jól rákészültünk, így nem kapott esélyt sem az orosházi, sem a nyírbátori csapat. A forduló legnagyobb nehézsége, amivel minden csapatnak meg kellett küzdeni, az a teremben a poloska invázió volt. Továbbra is a tabella 3. helyén várja a folytatást csapatunk. Gratulálok a lányoknak. Siettek is nagyon haza, mert kezdődött Kecskeméten a Sportbál is.

Kapcsolódó képek