menu

  • 2020.03.12.

A Leskowsky Hangszergyűjtemény nem fogad látogatókat

A Leskowsky Hangszergyűjtemény közleménye az egészségügyi vészhelyzettel kapcsolatban:

“A Leskowsky Hangszergyűjtemény az országos egészségügyi veszélyhelyzet miatt 2020. 03. 12-től 03. 26-ig, vagy a veszélyhelyzet elmúltáig nem fogad látogatókat, előre meghirdetett programjai elmaradnak.

Gyűjteményünk legfőbb vonzereje a “Fogd meg! Próbáld ki! Éld át! Játssz vele!” élmény. Ez az, ami miatt nemcsak Magyarország minden szegletéből, hanem Európa számos pontjából is érkeznek hozzánk látogatók. A hozzánk betérők azért jönnek, mert kézbe foghatnak olyan hangszereket, melyeket előtte nem is láttak, belefújhatnak olyan instrumentumokba, melyekről addig csak hallottak.
A jelenlegi egészségügyi veszélyhelyzetben ezt az élményt a legnagyobb körültekintés mellett sem tudjuk biztosítani látogatóinknak, így kénytelenek vagyunk bezárni. Gyűjteményünk csak így tudja lassítani, megelőzni a korona-, vagy bármely más vírus terjedését.

Telefonon, e-mailen, messengeren a bezárás ideje alatt is elérhetőek vagyunk. Csoportos bejelentkezéseket fogadunk. Amennyiben múzeumshopunkból kíván vásárolni, előzetes egyeztetés alapján megteheti. A következő napokban kialakítjuk webshopunkat is.

A legkisebbeknek szóló Hangszerbabusgató foglalkozásainkról sem kell teljesen lemondani, mivel a hangszerek pindur rajongóinak a szokott időpontban, szerdán 10:00-kor élő közvetítéssel, on-line megtartjuk a foglalkozásokat.

A veszélyhelyzet elmúltával megújult dizájnnal és újabb hangszer különlegességekkel várjuk látogatóinkat.

Addig is hangolódjon ránk: www.hangszergyujtemeny.hu – a nyitva tartással kapcsolatos hivatalos információk
www.facebook.com/hangszergyujtemeny – különleges és szórakoztató hangszeres tartalmak naponta
www.instagram.com/hangszergyujtemeny – szebbnél szebb hangszerek naponta

Bízzunk a veszélyhelyzet mielőbbi elmúltában és a helyzet normalizálódásában!”

Leskowsky Hangszergyűjtemény

Kapcsolódó képek