menu

  • 2020.03.27.

Mosható textilmaszkokat biztosít az önkormányzat a kecskemétieknek

A kecskeméti lakosság részére mosható textilmaszkokat biztosít a város, a lakossághoz postai úton jutnak el a maszkok, lakcímenként, postaládánként két darab.

“Március 26-án az önkormányzati képviselőkkel – politikai hovatartozástól függetlenül – közösen eldöntöttük, hogy a kecskeméti lakosság részére mosható textilmaszkokat biztosítunk.
A maszkokat a Rösch Mode gyártja hétfőtől, a csomagolást a Kecskeméti Foglalkoztatási Nonprofit Kft. megváltozott munkaképességű dolgozói végzik majd.
A lakossághoz postai úton jutnak el a maszkok, lakcímenként, postaládánként 2 db.
A gyártó napi kapacitása 5000 darab, ezért kérem a lakosság szíves türelmét, egy kis időbe telik, amíg sikerül minden postaládához eljutni.
Kérem a kecskemétieket, hogy saját egészségük védelme érdekében tartsák be a maszkokhoz csomagolt használati utasítás tartalmát.” – tette közzé közösségi oldalán Szemereyné Pataki Klaudia, KMJV polgármestere.

Kérik azokat, akik nem kapnak majd textilmaszkot, azok jelezzék a Gondoskodói Szolgálat felé a 76/503-892 és a 20/556-3402 telefonszámokon. Az önkéntesek kiviszik nekik. Egyben türelmüket is szeretnék kérni, mert csak a gyártókapacitás függvényében tudják a postázást teljesíteni.

Forrás: https://www.facebook.com/szemereyne.klaudia/

Kapcsolódó képek