menu

  • 2020.04.08.

A Ciróka Bábszínház online sikerei

Várakozáson felüli nézettségnek örvendenek a CIRÓKArantén SZÍNHÁZ néven futó online előadások.

A bábszínház bezárása óta színészeik önálló produkciókon dolgoznak otthonaikban, amelyekkel hetente háromszor, hétfőn, szerdán és pénteken jelentkeznek facebook és weboldalukon. A különböző témákban készülő home videókat több ezren nézték már meg.
Van olyan produkció, amely 4000 feletti nézettséggel büszkélkedhet.

Videóikkal minden korosztályra gondoltak. Krucsó Júlia Rita kisfilmjeiben a színekkel ismerkedhetnek az ovisok, verses, zenés formában.
Dénes Emőke, Keller Dániel zenésztársával Micimackó történetéből és az otthonból inspirálódva indított sorozatot, míg Lendváczky Zoltán és Szabó Nóra rendezőasszisztens a helyes kézmosásról készített videoklipet Maki segítségével, akit a Babaróka előadásból ismerhetnek a gyerekek.

Szörényi Júlia, Gubacsi Éva és Sári Miklós báb-és díszletkészítőkkel közösen, A három kismalac és a farkasok című mese alapján alkotott egy olyan kisfilmet, amelyben a bábok és díszletek készítését is bemutatják.
Ivanics Tamás Gogol népszerű monodrámája, az Egy őrült naplója alapján forgat videoblog sorozatot otthonában, Fülöp József pedig négy gyermekével együtt, családi TV tornával örvendeztette meg a Ciróka nézőit.

A home videók mellett folytatják Vasárnapi Mesébelépő játékukat is, amelynek nézettsége szintén rekordot döntött a múlt hétvégén. A Mese a Kutyusról, meg a Cicusról előadást több mint 1300-an látták két nap alatt.

Húsvét vasárnapján is várják a nézőket a szokott időben, 10.30 órakor!

Hamarosan az is kiderül, mi lesz a húsvéti meglepetés.

Ciróka Bábszínház

Kapcsolódó képek