menu

  • 2020.05.11.

Tájékoztató a jegyek visszaváltásáról

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház hálásan köszöni, hogy szeretetükkel és figyelmükkel támogatják őket a veszélyhelyzet fennállása alatt.

Köszönik, hogy türelmesen vártak a jegyeket érintő tájékoztatásukra, amellyel kapcsolatban az alábbi információkat közlik:

A március 12-től évad végéig elmaradó előadásaik pótlása összefügg az elrendelt színházi bezárással és korlátozásokkal, ezért legnagyobb sajnálatukra azokat nem tudják pótolni.

A jegyeket vissza tudják váltani, azok későbbre történő érvényesítésére, cseréjére nincsen lehetőség.

Amennyiben online vásárolt jeggyel rendelkeznek és szeretnék visszaváltani az online megváltott jegyeket, az alábbi linken tudnak erről nyilatkozni https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas/ LEGKÉSŐBB JÚNIUS 15-ig.

A nyilatkozat pontos kitöltéséhez kérik kövesse a honlap utasításait.
A jegyértékesítő rendszerük üzemeltetője (Interticket Kft.) olyan nagyszámú elmaradó rendezvényt kezel, hogy a teljes rendezés több hetet is igénybe vehet. A jegyek árának visszatérítése így a nyilatkozási határidőt követően 30, de akár 60 nap is lehet.

Megértésüket és türelmüket köszönik!

A Színház Szervezési-és Jegyirodájában megvásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatban a következőt kell tenniük:

Írjanak egy e-mailt a szervezes@kecskemetinemzeti.hu címre vagy telefonon jelezzék a kollégáknak a visszaváltás igényét, legkésőbb JÚNIUS 15-IG.

A jegyeket személyesen lesz lehetőségük visszaváltani a Jegyiroda újranyitásakor. Ennek időpontjáról azonnal küldenek tájékoztatást önöknek.

Sokan állnak a #neváltsvisszajegyet mozgalom mellé, ami nagyon szép kezdeményezés, és a Kecskeméti Nemzeti is hálás az ilyen felajánlásokért. Ha Ön is szeretné a színház munkáját támogatni azzal, hogy nem váltja vissza jegyét, az alábbi linken tud róla nyilatkozni.

Lemondás a visszatérítésről – minden jegy esetében: https://www.jegy.hu/altalanoslemondas

A színház közönségszervezése és jegypénztárai az egészségügyi veszélyhelyzet feloldásáig zárva tartanak. Kérdéseiket azonban továbbra is fogadják május 11.-június 15. között a szervezes@kecskemetinemzeti.hu címen, és az alábbi telefonszámokon:
Nagyszínház: 76/501-177 hétfőtől – péntekig: 10:00-14:00-ig
Kamaraszínház: 76/501-176 hétfőtől – péntekig 14:00-17:00-ig

Kövessék a színház közösségi oldalait és a www.kecskemetinemzeti.hu oldalt!

Vigyázzanak egymásra, vigyázzanak magukra, hogy mielőbb találkozhassunk: a Színházban!

A 2019/2020-ban vásárolt AJÁNDÉKUTALVÁNYOK határidejét meghosszabbítják, 2020. december 31-ig lesz lehetőségük felhasználni.

A bérletes előadásokról, azok lehetséges pótlásáról, később nyilatkoznak, a kollégákkal a legjobb szándék szerint, a közönség igényeihez igazítva fogalmaznák meg a lehetséges irányokat.

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

Kapcsolódó képek