menu

  • 2020.06.17.

Kecskeméti Barackpálinka és Borfesztivál

Vírusmentes online különkiadás

Kecskeméti Barackpálinka és Borfesztivál idén 5. évfordulójához érkezett, de ez a szép kerek év sajnos másképp lett egyedi. A fesztivált megrendezni idén nem lehet, de az ötödik születésnapot a szervezők nem hagyhatták szó és bor nélkül, így egy szolid online különkiadással jelentkeznek a fesztivál eredetileg tervezett nyitónapjától, 2020. június 19-től.

Ha a borok, pálinkák nem jöhetnek a fesztiválra, akkor a fesztivál megy hozzájuk! E rendhagyó jubileumi évben a Kecskeméti Barackpálinka és Borfesztivál szervezői csapata felkerekedett, és bekopogtatott olyan Bács-Kiskun megyei családi, kézműves borászatokba, akiket eddig még nem mutathattak be a fesztiválozó közönségnek. Természetesen a pálinka rajongói sem maradnak szárazon, a sorozatban a fütyülős baracknak is helye lesz! Igazi ínyencségek, csodálatos emberi történetek látnak majd napvilágot a barack, a szőlő, és a bor mentén – a megyénkből.

Az online kóstolás mellett csemegézhetünk majd az elmúlt évek emlékezetes pillanataiból, sőt, az eseményeket kitartóan követő facebook közönség szerencsés tagjai a kisfilmekben bemutatott borokkal még koccintani is tudnak majd.

Gépeket bekapcsolni, poharakat előkészíteni és internetre fel: 2020. június 19-től Kecskeméti Barackpálinka és Borfesztivál vírusmentes online különkiadás!

Kecskeméti Barackpálinka és Borfesztivál

Forrás: hiros.hu

 

Kapcsolódó képek