menu

  • 2020.06.29.

TÁBOROZTATTAK A KECSKEMÉTI RENDŐRÖK

Rendvédelmi képzésben résztvevő diákoknak rendeztek tábort a megyeszékhelyi rendőrök.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Megelőzési és Áldozatvédelmi Alosztálya az előző évekhez hasonlóan idén is szervezett tábort a Kecskeméti Szakképzési Centrum Gáspár András Szakgimnázium és Szakközépiskola rendvédelmi képzésében részesülő diákjai számára.

A 2020. június 22-e és 26-a közötti foglalkozássorozaton a fiatalok megismerkedhettek a közlekedésrendészeti és a közrendvédelmi szakterülettel. Interaktív foglalkozás keretében testközelből tekinthették meg az egyenruhások felszerelését, és kipróbálhatták a rendőrségi járműveket is. A járőrök három kutyával tartottak bemutatót, ami osztatlan sikert aratott az ifjúság körében.

A rendvédelmi táborba a Magyar Honvédség munkatársai toborzási előadással érkeztek, ezen kívül a fiatalok egészségügyi foglalkozáson is részt vehettek a Bács-Kiskun Megyei Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályának munkatársai jóvoltából.

A gimnazisták figyelemét felkeltette a fiatalkorú fogvatartottak mindennapjairól szóló előadás. Végül, de nem utolsó sorban a táborvezető bűnmegelőzési szakemberek önismereti és kommunikációs foglalkozást tartottak az érdeklődő fiataloknak.

police.hu

Kapcsolódó képek