menu

  • 2020.07.20.

KIS NYÁRI POP-UP

A Kecskeméti Pagony egy csodálatos kezdeményezésbe fogott.

Augusztus 1-19. között megnyitja kapuit a kecskeméti Pagony első Pop-up projektje, amit ünnepélyes keretek között Hadnagy Timi nyit meg!

Az utóbbi időszak senkinek nem volt egyszerű, és nagy nyomot hagyott a kis családi vállalkozásokon. Török Judit a Kecseméti Pagony egyik alapító tagja ezért csapatával úgy döntött, megszólítja a számára kedves magyar márkákat, és szervez nekik egy eladást támogató projektet, ami a Kis Nyári Pop-up nevet kapta.

“Fontosnak tartom az összetartást, egymás megsegítését. Ezért döntöttem úgy, hogy teret adok boltunkban számomra kedves magyar márkáknak, akik csodálatos termékeket fejlesztettek ki. Sok termék csak online elérhető, de nálunk most megnézhetik és kipróbálhatják élőben.” – mondta Török Judit.

A Pagony célja, hogy évente többször adjon teret különféle baba- és gyermek termékeket gyártó magyar cégeknek. Fontosnak tartja, hogy Kecskeméten egyfajta nagykövetük legyen.

“Sok magas minőségű magyar termék van, mégsem ismerjük őket, vagy csak nagyon keveset. Mielőtt külföldi márkát választanánk, megéri szétnézni otthon. Mi ebben szeretnénk segíteni.” – mesélte Judit.

A Pop-up projekt több, mint 10 márkát mutat be augusztusban. PJulcsi csodás kézzel készített babáit, a már ismert Varázspallót, a színes TinAtti termékeit, a DebabaKraft skandináv ihletésű kiegészítőit, a Pici and The City darabjait. Ezen kívül bemutatkozik a KidToday és a Wednesday Store Baba, melyek az újrahasznosítás és a környezettudatosság jegyében forgalmaznak termékeket. Továbbá kezdő helyi márkák is jelen lesznek, horgolt csodákkal és fajátékokkal!

A Kecskeméti Pagony ezen kívül különféle programokkal is kedveskedik a vásárlóknak! Megnyitó eseményén kívül lesz póló készítő workshop, jóga, zene, egy izgalmas körasztal beszélgetés, és nyereményjáték!

Augusztus 1-én délután először jár Schwertner Janka Kecskeméten a Pici and the city megalapítója egy póló készítő workshopjával.

Augusztus 8-án Lajos Márti tart ingyen szülő-gyermek jóga órát.

Az egyik legizgalmasabb program kimondottan anyáknak szól, és augusztus 15-én lesz megtartva. Lakatos Luca coach és különleges vendégei Marge (https://www.instagram.com/margemusic/) és Gőbel-Szabó Szandra (https://www.instagram.com/szanszab/) beszélgetnek el velünk egy finom csésze kávé mellett.
Marge és Sandra bemutatják termékeiket is, melyeket aznap limitált számban meg lehet vásárolni!

A projekt augusztus 19-én egy koncerttel, és egy hosszabb nyitvatartással búcsúzik majd az első, de reméljük nem utolsó Kis Pop-uptól.

Mindenkit várnak sok szeretettel!

Az esemény megtalálható itt: Facebook esemény

Kapcsolódó képek