menu

  • 2020.08.17.

Mától látogatható a Kecskeméti Fürdő Gyógyászati részlege

2020. augusztus 17-én, hétfőn újranyit a Kecskeméti Fürdő Gyógyászata, így ismét igénybe vehetők a gyógyfürdő ellátások, illetve számos kényeztető masszázs is.

A gyógyászati részleg hétköznapokon, hétfőtől péntekig 8-16:30 óra között várja vendégeit.

Azon Vendégeiket, akik számára reumatológus szakorvosuk még a koronavírus járvány kitörése előtt írta ki a kezeléseket, kérik, a kezelések igénybevétele miatt ismét reumatológus szakorvosukkal vegyék fel a kapcsolatot, tőle kaphatnak részletes tájékoztatást a kezelések újrakezdéséről.

A NEAK által támogatott kezelések közül az alábbiak vehetők majd igénybe előzetes időpontfoglalások alapján:

• gyógyvizes gyógymedence,
• iszappakolás,
• orvosi gyógymasszázs,
• vízalatti vízsugár masszázs (tangentor),
• vízalatti csoportos gyógytorna,
• 18 éves kor alatti csoportos gyógyúszás.

A kezelések felhasználásában több változás is életbe lép az újranyitástól. Ilyen változás például az előzetes időpontfoglalás, a kezelések előre történő kifizetése, az időpontok módosításának, illetve lemondásának feltételei, vagy a kezelések igénybevételének időtartama. Ezekről részletes tájékoztatás a Kecskeméti Fürdő honlapján olvasható.

A nem NEAK kezelések közül a különböző típusú masszázsok (frissítő, mélyszöveti, nyirok, sport és indiai masszázsok), denevérpad, száraz- és vízitorna, iszapkezelés és szolárium is rendelkezésre állnak hétfőtől. A kezelések listája és árai a fürdő honlapján az Árak menüpont alatt megtekinthetők.

A gyógyászati és wellness kezeléseken túl természetesen a fürdő további szolgáltatásai is igénybe vehetők, például az úszómedencék, melyek használatára az érvényben lévő árjegyzék szerint van lehetőség.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén a fürdő kollégái örömmel állnak rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken: gyogyaszat@hiros-sport.hu, 06-76/500-325.

Szeretettel várják Vendégeiket a Kecskeméti Fürdő Gyógyászatán!

Hírös Sport

Kapcsolódó képek