menu

  • 2020.10.05.

„KÖZLEKEDIK A CSALÁD” BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN

A kalocsai Rideg család képviseli megyénket az országos megmérettetésen.

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2020. október 3-án rendezte meg az Országos Rendőr-főkapitányság és az Országos Balesetmegelőzési Bizottság által meghirdetett „Közlekedik a család” elnevezésű, felmenő rendszerű közlekedésbiztonsági vetélkedő megyei döntőjét.

A versenyt Kecskeméten, a Brill Kft. Skoda márkakereskedésénél tartották meg.

A versenyzők játékos – elméleti és gyakorlati tudást igénylő – szituációkban számolhattak be a tanultakról. A feladatokat részben csapatban, részben egyénenként hajtották végre. A Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun Megyei Szervezete egy látványos elsősegély feladattal mérte fel a résztvevők egészségügyi ismeretét. A kockakirakót a család legkisebb tagjainak részeg-szemüvegben kellett megoldani, illetve a gyermekek szerezhettek pontot a kerékpáros ügyességi pályán is. Az apukák kerékcsere során bizonyíthattak gyorsaságukat.

A versenyen induló valamennyi családnak a Kecskeméti Vadaskert belépőt ajánlott fel. Ezen felül egy családot kisorsoltak, akik a Brill Kft. felajánlásával egy hétre egy Skoda személygépkocsit használhatnak. Az első három helyezett pénzjutalomban részesült.

A selejtezőt a kalocsai Rideg család nyerte, így ők képviselik megyénket az országos döntőn, amelynek fődíja egy SKODA Scala típusú személygépkocsi. A versenyt Szabolcs-Szatmár-Bereg és a Hajdú-Bihar megye közösen rendezi meg 2020. október 17-18-án.

Gratulálunk a győztes családnak, jó felkészülést és eredményes szereplést kívánunk az országos döntőre!

Forrás: police.hu

Kapcsolódó képek