menu

  • 2020.10.19.

Aranyhomok Portéka Vásár a hosszú hétvégén

Sokak kívánságára 2020. október 23-25-ig újra Aranyhomok Portéka Tanyai Termék és Kézműves Vásárt tartanak.

Az Aranyhomok Egyesület szervezésében Kecskeméten, a Deák Ferenc téren – az október elején megtartott XII. Őszi Helyi Termék Ünnep folytatásaként, ezúttal is a járványügyi előírások szigorú betartásával.

A kilátogató közönség különleges, minőségi, hazai kézműves termékeket vásárolhat megfizethető áron közvetlenül a kézművesektől, termelőktől, akik széles árukínálattal, ínyencségekkel, újdonságokkal várják vevőiket.

Az Aranyhomok Portéka Tanyai Termék és Kézműves Vásár egyedi ajándékokat kínál, bőr- és nemezáruk, ezüst- és rézékszerek, honfoglalás kori hagyományőrző övek, tarsolyok, textilbábok, baba öko textíliák, ásványékszerek, kerámiák, kézműves ruhák, fa termékek, horgolások, kések, rongyszőnyegek, szappanok széles választékából válogathatnak az érdeklődők elérhető áron. De azokat is szívesen látják, akik még csak ajándékozási ötleteket gyűjtenek, vagy pusztán csak élvezni szeretnék a vásár egyedülálló hangulatát a hosszú hétvégén.

A tudatos vásárlók és a reform konyha kedvelői kistermelői élelmiszerek közül választhatnak kedvükre közvetlenül a termelőktől. Pékáruk, sajtok, fürjtojás, mézek, mézes puszedlik, grillázs, marcipán, lekvárok, reform édességek és a magas C-vitamin tartalmú homoktövis termékek várják az odaérkezőket.

Akik vásári finomságokra vágynak, azokat lepényekkel, lángossal, kürtőskaláccsal, palacsintákkal, szendvicsekkel és finom tájjellegű borokkal várják.

A szervezők mindent megtesznek, a vírus terjedését korlátozó szabályok betartása és a résztvevők egészségének megőrzése érdekében.

Látogasson ki Ön is az Aranyhomok Portéka Vásárra! Gondoljon már előre az ünnepekre és ajándékozzon szeretteinek egyedi kézműves termékeket, ezzel is támogatva a hazai kézművesek tevékenységét.

„Éltessük a helyit, éltessük az igazit!”

 

További információ: www.aranyhomok.hu

 

Kapcsolódó képek