menu

  • 2020.10.28.

Sisi édes pillanatai

Egy különleges hétvégi program a Cifrapalotában a Múzeumok Őszi Fesztiválja programsorozat keretében “Sisi édes pillanatai” címmel.

Időpont: 2020. október 29-30-31-én

Helyszín: Cifrapalota, Kecskemét, Rákóczi út 1.

Csokoládé, komolyzenei szólamok és hamisítatlan 19. századi hangulat – e hívogató trióval készül a Kecskeméti Katona József Múzeum e három napra. A magyarok kedvelt királynéja, Sisi – bár legendásan karcsú volt – rajongott az édes nyalánkságokért – e három napon megidézik „édes” pillanatait. A finomságokról a lajosmizsei Rimóczi-Art Csokoládé és Grillázs Szalon gondoskodik. Lesz mindenféle csokoládé, mi szem szájnak ingere, s olyan különlegességekkel is készülnek, mint a sült marcipán, a rusztikusan tört kézműves csokoládé vagy a grillázs termékek. Grillázskóstolóval, mindhárom napon pedig az első 100 látogatónak ajándék bonbonnal is kedveskednek.

A kiállítás elegáns és korhű hangulatához zenei aláfestést Kovács Adél és Horváth Benjámin élő hegedű és cselló dallamokkal ad a vendégeknek. Duo Perpetual megidézi a bálok különleges, idilli hangulatát, kellemes aláfestést adva a kiállítást látogatók számára.

Készülnek Sisi totóval, s a helyesen kitöltők között értékes ajándékcsomagokat sorsolnak ki.

Mindenkit szeretettel várnak a rendezvényre!

Kecskeméti Katona József Múzeum

 

Kapcsolódó képek