menu

  • 2020.11.05.

Színházi közlemény

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház, tegnap (nov. 4-én) elmaradt Légy jó mindhalálig című előadása 2020. november 11-én és 12-én kerül pótlásra, mellyel kapcsolatban a Színház szervezői egyeztetnek a bérlettel/jeggyel rendelkező Nézőkkel.

„A következő két napban felkészítjük a Színházat arra, hogy a Kormány által kiadott és érvénybe lépett rendeleteknek megfelelően tudjuk biztosítani a nézőteret a Közönség számára. Péntektől várjuk a nézőinket.” – mondta el Cseke Péter direktor szerda délután.

A nézőtéren egy szék elfoglalása után két üres székhelyet kell tartani, tehát minden harmadik széken lehet ülni. A kiadott rendelet alapján egy háztartásban élők sem ülhetnek egymás mellett. Minden esetben tartani kell a 1,5 méter távolságot. A páholyokban a székek átmozgatásával tudják biztosítani a megfelelő távolságot.
Hogy a megvásárolt bérletek és jegyek alapján a valamennyi Néző számára biztosítani tudják a darabok megtekintését, az előadásokat a foglaltság függvényében duplázzák. Így előfordulhat, hogy a megvásárolt jegyhez/bérlethez képest másik napon tudják megnézni az előadást, de mindenki számára biztosítják a lehetőséget.
Az átszervezésekkel kapcsolatban a színház szervezése minden bérletes és jegyes Nézővel felveszi a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailen. Amennyiben, valaki nem hagyott elérhetőséget, kérik, hogy a 06 76 501-174 es telefonszámon keressék fel a szervezést.

Valamennyi eddig bevezetett óvintézkedés továbbra is érvényben marad a Kecskeméti Teátrumban. Érkezéskor hőmérést végeznek és kötelező a kézfertőtlenítés. A maszkot továbbra is szükséges viselni az előadáson is. A büfé két helyszínen szolgálja ki a látogatókat a tömeg elkerülése érdekében. A nézőtérre és a színpadra beszerelt légsterilizáló készülékek továbbra is üzemelnek, hogy a Nézők biztonságos környezetben élvezhessék az előadásokat.

„Az intézkedések betartása mellett a Társulat és a dolgozók egy családként, fegyelmezetten élik meg a mindennapokat annak érdekében, hogy a Színház kapui nyitva maradhassanak. Rendkívül büszke vagyok rájuk, hogy ekképpen is kimutatják felelősség vállalásukat egymásért és a Nézőkért” – tette hozzá az igazgató.

 

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

Kapcsolódó képek