menu

  • 2020.11.16.

Így tarthatják a kapcsolatot a hozzátartozók a betegekkel

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház tájékoztatója

Minden munkatársunk azon fáradozik, hogy betegeink a járványügyi helyzet és az ehhez kapcsolódó új körülmények ellenére is megfelelő, folyamatos és biztonságos ellátást kapjanak.

Tudjuk mennyire fontos a kapcsolattartás, hogy a hozzátartozók megnyugodhassanak, tisztába legyenek betegeink általános állapotával. A látogatási tilalom miatt a személyes tájékoztatás helyett, a megfelelő adatvédelmi előírások betartva telefonon tudunk a betegek állapotáról felvilágosítást adni.

Az ápoló személyzet mindent megtesz azért, hogy amennyiben a beteg rendelkezik mobiltelefonnal és állapota megengedi, segítse az azon keresztüli kapcsolattartást. Amennyiben a beteg nem tudja mobiltelefonját használni, munkatársaink az osztály elérhetőségein adnak, az arra kijelölt személy számára, hozzátartozójukról felvilágosítást.

Az osztályok elérhetőségét a https://www.kmk.hu/kecskemet/fekvobeteg-osztalyok oldalon találják.

Mivel külön személyzet nincs a telefonhívások fogadására, és elsődleges feladatunk a betegek ellátásának folyamatos biztosítása, így kérjük türelmüket, megértésüket. Munkatársaink minden erejükkel azon vannak, hogy a nap 24 órájában kezeljék, ápolják, ellássák, segítség betegeink mielőbbi gyógyulását, és eközben megpróbálunk mindent megtenni az Önök megnyugtatása érdekében is.

Az igazolt COVID fertőzött, illetve gyanús betegellátás kizárólag az A épületben történik. A hozzátartozókról az alábbi elérhetőségeken tudnak felvilágosítást kérni:

COVID-manuális részleg: hétfőtől -péntekig a 06/76/516-700/6816 mellék, szombat-vasárnap 06/76/516-700/6815 mellék

COVID tüdő részleg: 06/76/516-700/8346-os mellék

Amennyiben telefonhívásakor nincs a közelben felvilágosításra jogosult személy, úgy adatait felvesszük, és visszahívjuk.

Köszönjük megértésüket és türelmüket!

Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház

Kapcsolódó képek