menu

  • 2020.12.08.

Csillagszóró: Jótékonysági akció rászoruló gyermekeknek

Karácsonyi jótékonysági akciót indít a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft. a Magyar Vöröskereszttel együttműködve.

Egy jó alkalmat kínálnak minden önzetlen segítőnek, hogy egy pici jó cselekedettel nagy örömet szerezzenek.

Sok-sok rászoruló gyermeknek szeretnék szebbé varázsolni a karácsonyukat a felajánlott ajándékokkal.

„A jó cselekedet nem vész el a világban, és egyszer visszatér hozzád.”

Több mint 20 éves múltra tekint vissza a Kecskeméti Csillagszóró elnevezésű ünnepi ajándékműsor és jótékonysági gyűjtőakció. Sajnos idén a gyermekműsort nem rendezhették meg a szervezők, de az ajándékozás nem maradhat el. A Hírös Agóra munkatársai kezdeményezésére egy csöppnyi gondoskodással varázslatos pillanatokat szerezhetünk olyan rászoruló gyerekeknek, akiknek ez mindennél többet ér!

Mennyi szeretet fér el egy cipősdobozba? Több mint gondolnánk…

A csomagba kerülhet: gyermekjáték, írószer, könyv, ruha, tisztálkodó szerek, melyek a vírus helyzet miatt fokozottan fontossá váltak!

A csomagra jól látható helyen fel kell tüntetni, hogy milyen nemű és korú gyermeknek szól az ajándék. Idén csak zárt dobozban eljuttatott csomagot tudnak elfogadni! /Nylon táskát, ajándéktasakot, egyéb nyitott csomagokat nem vesznek át./

A dobozokat december 16-ig munkanapokon 8-18 óráig a Hírös Agóra Kulturális Központba várják (Kecskemét, Deák Ferenc tér 1.), és amíg a gyűjtés tart a főbejárat melletti karácsonyfánál gyűjtik össze.

A felhíváshoz cégek, magánszemélyek és intézmények is csatlakozhatnak!

(A Hírös Agóra Nonprofit Kft., a munkatársai által adományozott ajándék dobozokon felül, a cég 30 darab ajándék belépőt ajánl fel a 2021-es gyermeknapi Alma zenekar koncertjére, valamint a Napraforgó Foltvarró Klub által varrt és gyűjtött vidámabbnál vidámabb gyermekmaszkokat adományoz.)

 

Kapcsolódó képek