menu

  • 2020.12.08.

Ózongenerátorral fertőtlenítették a Bocskai utcai ovit

A Károli Gáspár Református Egyetem Petőfi Sándor Református Gyakorló Általános Iskola és Óvoda Bocskai utcai telephelye segítséget kapott a K.O. Autós – Motoros Iskolától.

“Mindenki számára – legyen szó magánemberről vagy vállalkozásról- nehéz ez az év. Azonban úgy tapasztaljuk, hogy az emberek segíteni akarása ebben az időszakban is megmaradt.

Óvodánk tisztán tartása mindig egyértelmű feladat számunkra, azonban a fertőtlenítés kiemelt fontosságú a koronavírus járvány miatt. Múlt héten két napra bezárt intézményünk, a megszokott ügyeleti rendben sem működött, így meg tudott valósulni mind a csoportszobák, mind a közös helyiségek teljes körű sterilizálása. Ehhez nyújtott segítséget a Nagykőrösi utcán működő K.O. Autós – Motoros Iskola vezetője: egy ózongenerátort biztosított ezeken a nevelés nélküli napokon zajló takarítási, fertőtlenítési munkákhoz.

A város egyik legnagyobb autósiskolája már tavasszal is kölcsönadta a generátort, akkor a Kecskeméti Mentőállomás használta, illetve természetesen az autósiskola is rendszeresen alkalmazza ügyfélszolgálatán és autóiban, így óvva tanulóik és munkatársaik egészségét.

Ezúton is szeretnénk megköszönni az egész intézmény nevében ezt az önzetlen felajánlást!”

 

Károli Gáspár Református Egyetem Petőfi Sándor Református Gyakorló Általános Iskola
és Óvoda Bocskai utcai telephelye

Kapcsolódó képek