menu

  • 2021.02.08.

Asztalitenisz eredmények

A 8. fordulóra került sor a férfi NB-II. Dél-Keleti csoportjában.

Férfi NB-II. csapatbajnoki mérkőzés 2021.02.06. 11 óra

Békés, Szarvasi úti Sportcsarnok

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér  13/5

Győztesek: Békési TE: Bidermann Dániel 4/4, Roszik Bence 4/3, Balogh Ágnes Kyra 4/2,

Vizsnyai Dávid 4/2. Balogh / Bidermann 1/1, Roszik / Vizsnyai 1/1.

Győztesek:  Jádi 4/2, Füle Kata 4/2, Polónyi Nóra 4/1, Gyetvai Ákos 4/0, Jádi / Gyetvai 1/0    Füle / Polónyi páros 1/0

 

Az NB-2. 8. fordulójára került sor Békésen. Játékos állományban erősebb ellenfél a Békés. Számunkra a tisztes helytállás és felszabadult játék volt a cél. A párosok a vártnál szorosabban alakultak, közel voltunk a győzelemhez, de végül mindig a Békésieknek sikerült nyerni.

Eredmény 2/0.

Az első körben Polónyi Nóra okozott meglepetést, a Balogh Ágnes ellen döntő szettben tudott nyerni. Kecskeméti győzelmet szerezve. Nóra először győzte le nagyon jó játékkal Baloghot. Füle magabiztosan nyert.

Eredmény 4/2.

A második körben hasonlóan az elsőhöz szoros szetteket játszva mindig a Békésiek győztek. Az egyetlen kivétel Jádi győzelme Vizsnyai ellen, minden szett nagyon szoros volt, de most Dominiknek sikerült nyerni.

Eredmény 7/3.

Harmadik körben Füle nagy csatában verte Roszikot, Jádi felülkerekedett Baloghon. Polónyi szettet tudott nyerni Bidermann ellen. Gyetvai szorosan szenvedett vereséget.

Eredmény 9/5

Negyedik körben nem sikerült mérkőzést nyerni, 2 döntő szettet veszített Jádi és Polónyi.

Békés megnyerte a mérkőzést 13/5-re.

Fodor Miklós edző: a mérkőzés végeredmény nem tükrözi, hogy az asztaloknál mekkora küzdelem alakult ki. Fiataljaink küzdöttek, és amikor lehetőség volt nyertek. Polónyi Nóra győzelme Balogh Ágnes felett igazán kiemelkedő eredmény, Jádi Dominik nagyon jó versenyzést mutatott be a mai napon, közel volt ahhoz, hogy 3 mérkőzést nyerjen. Füle Kata a csapatunk első játékosa veresége Baloghtól számomra meglepetés. Gratulálok a Békési csapatnak a győzelemhez, hazai pályán szeretnénk komolyabb ellenfél lenni a végeredmény tekintetében.