menu

  • 2021.02.09.

Programok a Házasság Hetén a Hírös Agóra szervezésében

Beszélgetések a házasságról, szerelemfal, dal, szerenád a kedvesnek

Az országos programsorozathoz kapcsolódva az idei évben is megrendezésre kerül Kecskeméten a Házasság Hete február 7-14-ig. Számos online eseménnyel, Valentin napi programokkal várják az érdeklődőket.

A Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ online sorozat indított a lelki egészség megőrzése és helyreállítása a nehéz időkben, valamint az emberi kapcsolatok útjain történő eligazodás érdekében, Együtt, Veled, Neked: Házasságban és azon kívül – címmel.

Kiváló helyi szakértőkkel beszélgetnek, melyeket online adják közre. Abban bíznak, hogy rendezvényük hozzájárul az emberek megváltozott élethelyzetben történő eligazodásához, a jelen és a közeljövő kihívásaival történő szembenézéshez. Szóba kerülnek majd a párkapcsolatok, a házasság mindennapi valósága, örömei, feszültségei. Ezek a beszélgetések segítséget nyújtanak majd azoknak is, akiknek kapcsolata válságban van, vagy megszakadt. Az első premier videó beszélgetés már megtekinthető az Agóra facebookján dr. Máttyássy Adrienn PhD pszichiáter szakorvossal, a Bács-Kiskun Megyei Kórház Pszichiátriai Osztályának osztályvezető főorvosával. Téma: A családi együttélés művészete.

A második videó február 10. szerda 18.00-kor kerül feltöltésre, melynek alkalmával Pintér Dóra pszichológussal, a Bács-Kiskun Megyei Kórház Pszichiátriai Osztályának munkatársával készítettek interjút arról, hogyan őrizzük meg lelki egyensúlyunkat járvány idején.

A harmadik vendég dr. Laczkó Tibor pszichiáter szakorvos, aki a mintákról, kötődésekről, és kompromisszumokról értekezik kapcsolatainkban. Az utóbbi a beszélgetést először február 14-én vasárnap 18.00 Valentin napján láthatják az érdeklődők.

Mindhárom videó fennmarad az online térben, így többször visszanézhető.

A Hírös Agóra Kulturális Központ előtt a lépcsőfeljárón felállított szerelemfalhoz invitálnak a szervezők fotózásra párokat, hogy közös fotót készítsenek és tegyék be a közös albumukba. Annak, akinek távol van a kedvese, de minden gondolata körülötte forog, az is lefotózhatja magát és egy szeretetüzenettel elküldheti párjának, hogy szebb legyen a napja.

Jakobicz Dorottya és Szikszai Patrik előadók a Bagossy Brothers Company: Olyan Ő című számával kedveskednek a Házasság Hetén, mely megtekinthető a Hírös Agóra Facebook oldalán és Youtube csatornáján.

Lepd meg kedvesed egy romantikus szerenáddal! Ezzel a felhívással várják a cég munkatársai azokat a jelentkezőket, akik egy szerenáddal szeretnének szerelmüknek kedveskedni. Az ötletgazdák úgy gondolják, hogy ami évszázadokkal ezelőtt is bevált, az ma is tökéletes meglepetés, örök emlék Valentin-napra.

Az első tíz jelentkező kérésére, szíve választottjának házához viszik a szerelmes, romantikus dalokat a Kecskemét Brass előadásában. (Az ajánlat kizárólag Kecskemét közigazgatási területén érvényes!)
Jelentkezni e-mailben: ildiko.koos@hirosagora.hu 2021. február 10-ig. Az e-mailben meg kell adni a nevet, a helyszínt és a telefonszámot, hogy fel tudják venni a kapcsolatot a megrendelővel, hogy azután a legnagyobb titokban együtt szervezhessék meg a nagy pillanatot.

Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ

Kapcsolódó képek