menu

  • 2021.06.04.

Folytatódik a #szinhaziangyalvagyok program Kecskeméten!

A 2009-ben indított #szinhaziangyalvagyok jótékonysági program folytatódik és kibővül: nem csak gyerekek számára kívánja a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház elérhetővé tenni a színházi élményeket, hanem olyan felnőtteknek is, akiknek szintén nehezen adatna meg a színházba jutás lehetősége.

Várják azoknak a civil szervezeteknek, alapítványoknak, egyesületeknek, közösségeknek a jelentkezését, akik e program keretében szeretnének színházba menni, vagy olyan ajánlásokat, amelyek segítségével hasonló közösségek hétköznapi életét tehetik szebbé.

Küldjék el ajánlásaikat a szinhaziangyalvagyok@kecskemetinemzeti.hu e-mail-címre, vagy üzenetben a színház Facebook-oldalán  keresztül.

Arról, hogy ki látogathat el minden hónapban a teátrumba, közösen döntik el a közösségi oldalt követőkkel, mivel színházi angyal bárki lehet, aki leadja voksát.

A megajándékozni kívánt szervezetek megtalálhatók lesznek a teátrum Facebook-oldalán, ahol kommentben lehet majd szavazni.

Mindenki színházi angyallá válhat, aki részt vesz a szavazásban és így megszépíti havonta harminc felnőtt vagy gyerek hétköznapjait.

Aki megosztaná jótékony cselekedetét, használja a #szinhaziangyalvagyok megjelölést, ezzel segítve a program kommunikációját és terjedését.

Javasolja ön, színházi angyalként, ki juthasson hozzá a páratlan élményhez!

Tegyük szebb hellyé a világot, így együtt!

A program videója:

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

Kapcsolódó képek