menu

  • 2021.08.25.

Ma Ballószög és Tiszakécske mutatkozik be a Térségi Kiállításon

Augusztus 25-én szerdán 16:30 órától Tiszakécske és Ballószög települések mutatkoznak be a Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállításon.

A tiszakécskei kiállítás alkalmával ajánlják a látogatók szíves figyelmébe Kovács Miklós kékfestő mester népi iparművész kékfestő kelméit, Kristóf Márta népi iparművész mézeskalács kompozícióit, Böröczki Edit kerámia díszeit.

A ballószögi faháznál felsorakozik a település megannyi értéke. Ismerje meg Ön is Ballószög kincseit, mialatt szőlő, bor, sajt és kolbász kóstolóra invitálják a kedves látogatókat. Zrínyi Isvánné mézeskalács-díszítéssel fogadja a faházhoz látogatókat. Igény szerint egyedi feliratok készítését is vállalja.

16:45 kezdettel a 0 km kőtől indul a térségi települések felvonulása. A kulturális csoportok saját városuk zászlaja alatt zenei kísérettel vonulnak a színpadig.

17:00 kezdettel a Tér a térben felállított színpadon kap helyet a Kecskemét Térségi települések Gálaműsora. Idén a Ballószögi Kincsecskék, a Lajosmizsei Városi Kamarakórus, a Szentkirályi Tánccsoport és a Mayfly Zenekar színes produkciói fogják szórakoztatni az egybegyűlteket.

A helyi termékekhez jó étvágyat, a kulturális programokhoz pedig kellemes időtöltést kívánunk.

Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület

 

Kapcsolódó képek