menu

  • 2021.08.27.

A Térségi kiállítás hétvégi bemutatkozói

Szombaton Nyárlőrinc és Lakitelek, vasárnap Tiszaalpár és Fülöpháza települések mutatkoznak be a Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállításon.

Augusztus 28-án szombaton 17:00 órától Nyárlőrinc és Lakitelek települések mutatkoznak be.

Tekintsék meg a nyárlőrinci termelők zöldség- és gyümölcs kiállítását, mialatt megízlelhetik a településen termett almát, csemege szőlőt, vagy a Nyárlőrinci Húsüzem füstölt húsáruit.

Az Édes Álom Pékség sütemény kóstolóra, a Szikrai Borászati Kft. pedig szörp és bor kóstolóra hívogatja a faházhoz látogatókat.

Lakitelekről ajánlják a Színeskert kézműves bemutatóját, melynek keretében nemezelésre és természetes tinták kipróbálására nyílik lehetőség.

Mindazonáltal Lakitelek ízeinek a felvonultatása sem maradhat ki a sorból. 100%-os natúr levek, rétes, teasütemény, tehén- és kecskesajt különlegességek, Alföldi borok, és húskészítmények széles palettája csalogatja a kiállításra érkezőket.

Augusztus 29-én vasárnap 17:00 órától Tiszaalpár és Fülöpháza település várja sokszínű programkínálattal a vendégeit.

Fülöpháza ökoturisztikájának népszerűsítésére, természeti értékeinek bemutatására helyezi a hangsúlyt.

Tiszaalpár településének értékeire gazdag kiállítással hívja fel a figyelmet, mialatt Bánfi Ádám tekerőlant bemutatót, Kálmán János kosárfonást, Bársony Anett pedig ostorbemutatót tart a főtérre kilátogatóknak.

Természetesen ez a nap sem marad el kóstoló nélkül. Szabó Dénes dinnyéjét, Pap József kolbászát, Dr. Vancsura István kápia paprikáját ízlelhetik meg a kertészeti és élelmiszeripari kiállításra kilátogatók.

Ezúttal is érdemes lesz kilátogatni a fesztiválra.

Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület

Kapcsolódó képek