menu

  • 2021.09.06.

Asztalitenisz eredmények

Megkezdődött az asztalitenisz férfi bajnokság. A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér férfi csapata az NB-2. Dél-Keleti csoportjában szerepel az idén.

Pávics Péter személyében erősítésre tett szert a csapat. A fiatalok előtt egy jó szemléletű komoly versenyzővel gazdagodott a csapatuk.

Férfi NB-II. csapatbajnoki mérkőzés 2021.09.04. 11 óra

Kecskemét, Széchenyi sétány 11. asztalitenisz csarnok

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Mezőtúri AFC 10/8

Győztesek:
Pávics Péter 4/3, Jádi Dominik 4/3, Gyetvai Ákos 4/2, Szűcs Bence 2/0,
Mayer László 2/0 Jádi / Pávics 1/1, Szűcs / Gyetvai 1/1párosok.

Győztesek Mezőtúri AFC:
Kruchió Péter 4/3, Papp Dávid 4/2, Szelei Ákos 4/2,
Takács László 4/1, Papp/Kruchió 1/0, Takács/Szelei 1/0 párosok.

2021/22-es bajnokság NB-2. Dél – Keleti csoportjának őszi első fordulójára került sor Kecskeméten. Mezőtúr csapata a tavalyi szezonban a 2. helyen végzett. Most hazai pályán fogadták őket.

Mezőtúr csapat

Pávics Péterrel megerősödve Jádi Dominik, Gyetvai Ákos, Szűcs Bence és Mayer László léptek asztalhoz. A párosok fontos mérkőzések voltak melyet sikerült megnyerni. Az első két körben 3-3 egyéni mérkőzést sikerült magabiztosan megnyerniük.

Szabó – Gyetvai

A folytatásban a Mezőtúriak feltámadtak és bizonyítva hogy a tavalyi szezonban nem volt véletlen a 2. helyük felzárkóztak a Sparihoz. 7/1 állás után 9/8 –as vezetésnél Jádi Dominik és Papp Dávid csatájában dőlt el a mérkőzés végeredménye. Ezt a mérkőzést döntő szettben nyerte meg Jádi és állította be a végeredményt.

Pávics – Jádi páros

Fodor Miklós edző: “Izgalmas mérkőzésen sikerült nyerni. Pávics Péter húzó ember szerepét betöltve nyerte meg a mérkőzéseit magabiztosan. Jádi és Gyetvai fel tudott nőni a feladathoz és győzelmeikkel járultak hozzá a sikerhez. Szűcs Bence megszorította Kruchiót de a döntő szettben alul maradt. Mayer László játéklehetőséget kapott a mérkőzésen, de a nagy játéktudásbeli különbség miatt nem tudott kibontakozni. Fontos volt a 2 páros megnyerése, amelynek köszönhető a győzelem.”

Folytatás a jövő héten Kiskunmajsa csapata ellen.

 

Fodor Miklós edző

 

Kapcsolódó képek