menu

  • 2021.09.06.

Megjelent a Mélymerülés Utcalap újabb száma

Az esztendő második negyed évének végére készült el és immár a nyomdát is elhagyta az egyre ismertebb kecskeméti szerkesztésű folyóirat: a Mélymerülés Utcalap újabb száma.

A változatos összeállítás szokás szerint nyolc színes oldalon jelent meg. A szépirodalmi anyagban nyolc szerző tizenhárom verse és kisprózája szerepel, míg hat képzőművésztől tíz alkotás került elhelyezésre ezúttal. A második évfolyamának második számát jegyző lap tervezett bevételét most egy szívátültetésre váró tizenéves lány és családjának támogatására ajánlják fel a közreműködők.

Az előbb nyomtatott, majd nem sokkal később elektronikus változatban is elérhető újság szeptember 3-től a kiadó civil szervezet, a Védőháló Karitatív Közhasznú Egyesület Adományboltjában érhető el, amely hétköznap 9 és 17 óra, szombaton pedig 9 és 12 óra között tart nyitva (Kecskemét, Zápolya János utca 8.). A lap gazdái egyúttal így és ezzel köszöntik az Ünnepi Könyvhetet és várják izgalommal a Civil Díj eredményhirdetését, lévén, hogy kezdeményezésükkel a jelöltek országos döntőjébe jutottak.

 

Szerzők, alkotók

Szépirodalom (próza és vers)

Andrássy Réka
Bajáki Zsani
Libor Zoltán
Mózes Andrea
Murányi Zita
Nagy Ádám
Szabó T. Anna
Ulrich Gábor

 

Képzőművészet

Dudás Emil
Homolya Gábor
Horkay István
Kontor Enikő
Lugosi István
Verebes György

MÉLYMERÜLÉS Utcalap
Szerkesztőségi telefon: +36 20 39 55 332
E-mail: melymerulo@gmail.com
https://www.facebook.com/Melymerulesutcalap/

Számlaszám: OTP 11732002-20316895
Megjegyzés rovatban: “Mélymerülés laptámogatás”

Kapcsolódó képek