menu

  • 2021.09.28.

Óvodai gyűjtés az ARGOS Állatvédelmi Egyesület számára

Az Állatok Világnapja alkalmából a Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskola és Óvoda Bocskai utcai tagóvodája gyűjtést szervez a Kecskeméti ARGOS Állatvédelmi Egyesület számára.

Felkérték óvodájuk összes családját, apraját- nagyját, hogy csatlakozzon ehhez a megmozduláshoz október 4-én és adományozzon állateledelt (kutya,- cica száraztáp, konzerv, jutalomfalat stb.) ezen sokrétű egyesület számára. Mindezért cserébe kutyával támogatott állatvédelmi előadáson tud részt venni az ide járó gyermeksereg, korosztályuknak megfelelően feladatba bevonva.

Célkitűzésük, hogy felhívják a figyelmet a helyes állattartásra a kutyák viselkedésének megértésére.

Az ARGOS Állatvédelmi Egyesület kutyaiskolaként is működik, melynek vezető kiképzője Szabó Attila, aki közel 20 éve állatmentéssel is foglalkozik. Mindezek mellett ideiglenes befogadóként kutyákat mentenek, állatvédelmi táborokat szerveznek és még sok színes szolgáltatással várnak minden felelős kutyatulajdonost. Többek között: kutyaovi, kezdő, középhaladó, egyéni képzések, akár házhoz járással is biztosítanak képzést és kutyafelügyeletet, de kutyapanziót is üzemeltetnek. Tanfolyamaikon korra, nemre, fajtára való tekintet nélkül vállalnak kutyákat (akár problémás kutyákat is).

Bővebb információ a honlapjukon vagy facebook oldalukon illetve http://argoskutyaiskola.hu/ vagy https://www.facebook.com/argoskutyaiskola

Akinek van lehetősége, támogassa ezt az egyesületet, amit előre is köszönnek!

“Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban,
ahogyan az állatokkal bánik.”

 

Kapcsolódó képek