menu

  • 2021.10.04.

Országos Könyvtári Napok

Az összefogás működik és erősebb, mint valaha

2021-ben újult erővel, friss, változatos kínálattal, és ami a legfontosabb, ismét személyes találkozásokkal valósul meg a könyvtáros szakma legjelentősebb, legtöbb érdeklődőt megmozgató programsorozata, az Országos Könyvtári Napok.

Az október 4-10. közt megrendezésre kerülő esemény az online és offline térben egyaránt várja a tanulni, szórakozni és találkozni vágyó látogatókat Bács-Kiskun megye könyvtáraiban is.

A rendezvény idei mottója (Együtt. Működik!) amellett, hogy feleleveníti az Országos Könyvtári Napok figyelemfelkeltő erejét, jól tükrözi a tavalyi, sok szempontból hányattatott évben a könyvtárhasználók révén megtapasztalt közösségi összetartás érzését és élményeit.

Sokak, de leginkább a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár munkatársainak legnagyobb örömére szolgál, hogy az érdeklődők 2021-ben ismét személyes találkozásokkal, korlátozó intézkedés nélkül kedvükre válogathatnak az egyhetes rendezvénykínálatból.

A központi könyvtár mellett a város különböző részein található fiókkönyvtárakban is várják a kultúraszerető kicsik és nagyok jelentkezését.

Október 10-én – sokak örömére – ismét Könyves Vasárnap! A könyvtár zenés könyvtárnyitással, rendhagyó programokkal, izgalmas meglepetésekkel vár mindenkit. 10.00 és 19.00 óra között biztosan minden gyerek és felnőtt talál majd kedvére valót.

A részletes programról itt tájékozódhatnak az érdeklődők: www.bacstudastar.hu

Kapcsolódó képek