menu

  • 2021.11.24.

Ajándékozzon karácsonyra Aranyhomok Portéka ajándékcsomagokat

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület az elmúlt évben sikerrel értékesítette a Kecskemét és térségében élő gazdák egészséges élelmiszereiből és kézműveseinek egyedi termékeiből álló karácsonyi ajándékcsomagjait a vásárlók és az ajándékozottak nagy örömére.

A környezettudatos gondolkodással a vállalkozások és a családok is egyre inkább arra törekednek, hogy az ajándékcsomagok helyi, egészséges és mégis ízletes élelmiszereket, kulináris ínyencségeket, finomságokat és a tömegcikkek helyett egyedi kézműves termékeket tartalmazzanak.

Támogassa Ön is Kecskemét és térsége kistermelőit, kézműveseit azzal, hogy tőlük vásárol a karácsonyfa alá valót munkatársainak, üzletfeleinek, szeretteinek!

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület az elmúlt év sikerein fellelkesülve, ismét szeretné megkönnyíteni a karácsonyi ajándékválasztást, ezért készített hétféle Aranyhomok Portéka ajándékcsomagot. Az idén is a minőséget, egyediséget szem előtt tartva, Kecskemét és környéki kézműves kincsekkel, finomságokkal tölti meg a kosarait, fadobozait. Többféle ajánlatuk lehetővé teszi, hogy figyelembe vegyék annak ízlését, akinek az ajándékot szánják.

A karácsonyi ajándékcsomagok tartalma megtekinthető a www.aranyhomok.hu honlapon, és az Egyesület facebook oldalán. www.facebook.com/akegyesulet

A kosarak és a dobozok ára egységesen nettó 5.905,-Ft + 27 % áfa, azaz bruttó 7.500,- Ft. Az ajándékdobozt kérés szerint egyedivé teszik gravírozással, akár céges logóval, egyéb felirattal. Ennek költségét az ár már tartalmazza.

Rendelését 2021. december 3-án, pénteken 12 óráig várják e-mailben a vasar@aranyhomok.hu címen, megrendelése előre utalással érvényes. Felmerülő kérdéseik esetén Faluvégi Enikőt kereshetik a +36-20/495-0319-es telefonszámon. A csomagokat Kecskeméten, a Csányi János körút 14. szám alatt vehetik át legkésőbb 2021. december 15-éig, elkészültükről értesítést küldenek.

A jelmondatuk most is a régi, Éltessük a helyit, éltessük az igazit!
Mindenkinek jó egészséget és kellemes ünnepre készülődést kívánnak!
Várják megtisztelő megrendelésüket!

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület munkatársai

 

Kapcsolódó képek