menu

  • 2021.11.26.

Csillagszóró jótékonysági akció

A Hírös Agóra Nonprofit Kft. a tavalyi pandémia alatt indította új útjára Csillagszóró jótékonysági akcióját, és terjesztette ki szélesebb körben ajándékgyűjtését, melyben a Magyar Vöröskereszttel együttműködve rászoruló gyerekek karácsonyát igyekeztek szebbé tenni.

A tavalyi akció sikerén felbuzdulva, idén is szeretnének minél több ajándékcsomagot eljuttatni azoknak a gyerekeknek, akiknek nélkülük nem lenne teljes az év legszebb ünnepe.

Csillagszóró
A Hírös Agóra Nonprofit Kft. jótékonysági karácsonyi akciója

MENNYI SZERETET FÉR EGY CIPŐSDOBOZBA?

Több, mint gondolnád. Hiszen egy csöppnyi gondoskodással varázslatos pillanatokat szerezhetsz olyan rászoruló gyerekeknek, akiknek ez mindennél többet ér.

Segítsd a Hírös Agóra ajándékgyűjtő akcióját és pakolj tele ajándékokkal egy cipősdobozt, majd juttasd el hozzájuk.

A dobozokat 2021. november 29-től december 17-ig munkanapokon 8-18 óráig a Hírös Agóra Kulturális Központ (Kecskemét, Deák Ferenc tér 1.) aulájába várják.

A csomagba kerülhet: gyermekjáték, írószer, könyv, és tisztálkodási szerek (folyékony szappan, sampon, fogkrém, fogkefe).

Ami nagyon fontos: csak zárt dobozban eljuttatott csomagot fogadunk el (pl.: nylon táskát, ajándéktasakot, bármilyen csomagot, ami nyitott, nem tudunk átvenni)

A csomagra jól látható helyre írd rá, hogy milyen nemű és korú gyermeknek szól az ajándékod.
A Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ összegyűjti és eljuttatja a Magyar Vöröskereszt segítségével a sok-sok rászoruló gyermeknek, hogy a te ajándékoddal is szebbé varázsolják a karácsonyukat.

Felhívásukhoz cégek, magánszemélyek és intézmények is csatlakozhatnak.

https://hirosagora.hu/csillagszoro—ciposdoboz-akcio/2021-11-29

Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft.
6000 Kecskemét, Deák Ferenc tér 1-3.

Kapcsolódó képek