menu

  • 2021.12.02.

Mikulás-napi kedvezmény a Kecskeméti Nemzetiben

December 5-én 15 órára szeretettel várják a családokat a Hamupipőke című mesebalettre, a Kecskemét City Balett előadásában, amely tökéletes mikulás ajándék lehet a kicsik és nagyobbak számára.

A Kecskeméti Nemzeti Színház az ünnep alkalmából 1+1-es akcióval kedveskedik közönségének, tehát minden megvásárolt jegy mellé egy jegyet adnak ajándékba!

A Hamupipőke egy igazi családi előadás, amelyben minden nemzedék megtalálja az örömét! Lenyűgöző látványvilág, szépséges szereplők, humoros jelenetek, csodálatos dallamokban gazdag zene és legfőképpen mindenkit magával ragadó lendületű koreográfia!

A Kecskemét City Balett előadása ismét egy felejthetetlen élménnyel ajándékozza meg nézőit, ahogyan azt az együttestől már megszokhattuk az elmúlt években az Anna Karenina vagy éppen a Traviata előadásain!

A Hamupipőke egy örökzöld mese, amelyen már nemzedékek nőttek fel. Szomorú, ugyanakkor szívmelengetően szép történet egy hányatott sorsú, ám tiszta szívű kislányról, akinek meg kell küzdenie a boldogságáért, ám a végén természetesen a Jóság elnyeri méltó jutalmát, ahogyan hősnőnk kezét a Herceg, aki fáradhatatlanul keresi egy elhagyott üvegcipő segítségével a bálon megismert szépséges leányt.

Barta Dóra rendező-koreográfus a klasszikus drámák után ezúttal egy jól ismert kedves mesét állított színpadra, de ezúttal is a tőle és kiváló táncosaitól már megszokott igényességgel és minden részletre kiterjedő figyelemmel és alapossággal.

Menjen el Ön is családjával, legyen részese az élménynek, kísérje végig az útján Hamupipőkét, ahogyan megtalálja végre a boldogságot!

Jegyvásárlás személyesen:

A nagyszínházban, a főbejárattól jobbra (Kecskemét, Katona József tér 5.): Keddtől – péntekig 9-18 óráig

Az akció december 1-jétől december 5-ig tart. Jegyek elérhetők a szabad helyek függvényében. Az ajánlat kizárólag a személyesen megvásárolt jegyekre érvényes.

Kecskeméti Katona József Színház

Kapcsolódó képek