menu

  • 2022.04.21.

Színházi szombat a Föld Napja jegyében

Áprilisban újra színházi szombat, ezúttal a Föld Napja jegyében! Szombaton ingyenes programokkal várják a családokat.

Januárban elstartolt a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház, Színházi Szombat – Családi Nap című rendezvénye Tóth Kata dramaturg vezetésével. A nagy sikerre való tekintettel a szervezők elárulták, szeretnének rendszeres programsorozatként tekinteni az eseményre a jövőben, épp ezért áprilisban újabb – ezúttal különleges tematikájú – családi nappal készülnek.

Izgalmas programokkal, valamint a Kecskeméti Nemzeti Színház színművészeinek, illetve meghívott vendégeinek közreműködésével várnak minden érdeklődőt!

SZÍNHÁZI SZOMBAT A FÖLD NAPJA JEGYÉBEN

A programok:

13:00 – Zöld Misszió Workshop Zubor Melisszával

Ha megfordult már a fejében, hogy környezettudatosabban élje a mindennapjait, hogy kevesebb szemetet termeljen, hogy döntéseivel hozzájáruljon egy élhetőbb világ kialakításához, tegye meg az első lépéseket!

14:00 – BabaMamaDaloló

Kismamák és kisbabák számára kínálnak közös programot. Dalokat, mondókákat, kisgyermekjátékokat tanít Szegvári Júlia színművész.

14:00 – Nézőképző kulisszajárás

Látogatás a színfalak mögött minden korosztály részére, amelynek során a résztvevők betekintést nyerhetnek a 125 éves színház történetébe és működésébe.

A fenti programok mindegyike ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni kizárólag a regisztracio@kecskemetinemzeti.hu email-címen lehet 2022. április 22-én éjfélig, vagy amíg a helyek meg nem telnek.

15:30 – Fagyimaci Koncert

A délután zárásaként a színház főbejáratánál egy ingyenes és regisztráció nélküli Fagyimaci Koncertnek lehetnek fültanúi a résztvevők, amely 15:30-kor kezdődik. A különleges program keretein belül A jegesmedve szerelMese című klímamese dalai csendülnek fel a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház művészeinek előadásában.

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

Kapcsolódó képek