menu

  • 2022.09.12.

Orgoványi Értékjáró Séta

A kellemes őszi időben ismerje meg Ön is Kecskemét és térségének kincseit, ami csak egy karnyújtásnyira van! Az értékjáró séta sorozat hetedik állomása Orgovány, ahol a kultúra közösségteremtő erő, ide invitálják Önöket!

A séta bemutató kisfilmje:

Térségi Értékjáró Séta sorozatot szervez az Aranyhomok Egyesület nagy sikerrel, melyben tagtelepüléseikre tesznek kirándulást és ott a település értékeit felfűzve egy sétaútvonalra, töltenek el egy kellemes szombati napot a sétára jelentkező vendégekkel.

A séta indul:
2022. szeptember 24-én, szombaton 9 órakor az orgoványi Művelődési Ház elől, a Kossuth Lajos utca 71. szám alól. A programról részletesen tájékozódhat az Aranyhomok Egyesület Facebook oldalán is: https://www.facebook.com/akegyesulet
vagy az egyesület honlapján www.aranyhomok.hu

Az orgoványi túrában helyet kap:
– a Dr. Tóth Zoltán emlékpark
– az Orgoványi Helytörténeti Gyűjtemény
– a Katolikus temető stációja
– a Hollósi Búvárbirodalom
– a katolikus templom
– a Regős Vendéglő – az ebéd fakultatív program

Utazás egyénileg. A programokon a részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött, a Regős Vendéglőben elköltött ebéd kivételével, ez fakultatív program. Két töltött húsos étel közül lehet választani, a Basky betyár egy enyhén csípős helyi specialitás és választható cordon bleu is, mindkettő vegyes körettel.

Előzetes jelentkezését várják az info@aranyhomok.hu e-mail címen szeptember 22-ig, jelentkezésében írja meg, hogy az ebéden részt kíván-e venni és melyik ételt választja (egységesen 2.500,- Ft/fő). Bővebb információ: 06-30/931-1064.

A túra egész évben egyénileg is bejárható a Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció segítségével.

 

Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület

Kapcsolódó képek