menu

  • 2023.02.20.

Baba-Mama Katalógus 2023

Kedves Kismama!

Immár hatodik alkalommal adjuk ki katalógusunkat, hogy kapaszkodót nyújtsunk számodra is ebben a kihívásokkal, ugyanakkor rengeteg örömmel teli időszakban. Manapság, amikor már szinte mindent az interneten keresünk meg, kérdezhetnéd, hogy szükséged van-e egy papíralapú kiadványra?

Elolvasom itt!

Az elmúlt években többször beszélgettünk erről kismamákkal és egészségügyi dolgozókkal, akik az anyukákat támogatják és megerősítést kaptunk arról, hogy a kiadványunk olyan helyi információk gyűjteménye, amely egy biztos pont lehet egészen a fogantatástól az óvodáskorig. Terhesgondozás, vizsgálatok, egészségügyi szakrendelések, házi gyermekorvosok, hivatalos ügyintézés, babatáplálás, baba-mama klubok, foglalkozások, bölcsődék, óvodák, segítő szervezetek, egyesületek… – mind egyetlen füzetbe gyűjtve, amely belefér a táskádba. Az alapvető információkon túl minden évben igyekszünk egy kicsit többet, mást is adni, mint az előzőekben. Mostani kiadványunkban újdonság a Baba biztonságáért című cikkünk, amelyben egy mentőápoló, babaelsősegély oktató apukától kapsz hasznos tippeket.

Megtalálod oldalainkon továbbá a 2023-as babás-mamás eseményeket is, amelyek jó alkalmat jelentenek arra, hogy tapasztalatot cserélj más anyukákkal és megismerhess olyan szakembereket, akik segíteni tudnak neked vagy babádnak. Tudjuk, hogy kismamaként, majd anyukaként megszámlálhatatlan helyről kapsz tanácsokat, köztük a kiadványunkból is, illetve a rokonok, barátok mellett még az internet is zúdítja rád azt, hogy mit és hogyan kellene csinálnod anyaként, nőként, feleségként. Az új szerepet azonban már önmagában is nehéz összeegyeztetni az eddigi szerepekkel, nem hogy még mások elvárásainak is megfelelni. Arra intünk, hogy bátran fontold meg ezeket a tanácsokat, szemezgess belőle és formáld magadra, magatokra azokat, hiszen minden család más. Tanácsadó szakpszichológusunk a 44. oldalon igyekszik segítséget nyújtani abban hogy egészségesen tudj ellavírozni az elvárások tengerében, hogy ezáltal arra koncentrálhass életed eme izgalmas szakaszában, ami igazán számít.

Hasznos olvasást, örömteli és egészséges babavárást, boldog kisgyermekes időszakot kívánunk a szerkesztőség nevében!

A szerkesztők:
Varga-Vágsélei Csilla Sára
Petrovics Melitta

Letöltés:

 

Kapcsolódó képek