menu

  • 2023.04.26.

I. Neomedical elsősegélynyújtó verseny

Hamarosan megrendezésre kerül a Neomedical Ambulance Service Kft. szervezésében az első elsősegélynyújtó versenyük, melynek fő célja, hogy a fiatalok elsősegély nyújtási ismereteiket elméletben és gyakorlatban is szélesíthessék és mélyíthessék.

A versenyre még mindig lehet jelentkezni, egészen pontosan május 14-ig a http://ambulance.neomedical.hu/verseny/ oldalon, ahol a verseny részletei is megtalálhatóak.

A Neomedical számos Kecskemét és környéki iskolában tartott ingyenes elsősegélynyújtási előadást, valamint azt is vállalták, hogy tantermi keretek közt felkészítsék a fiatalokat a versenyre.

Eddig már több mint 50 csapat jelentkezett a megmérettetésre. Az első fordulóban egy online teszt kitöltésével kialakul a tíz továbbjutó csapat névsora, akik június 1-jén a Kecskeméti Arborétumban tudják gyakorlatban is megmutatni tudásukat. A szervezők rendkívül látványos és élménydús programmal készülnek. Összesen tíz állomás lesz, ahol különböző feladatokat kell majd megoldaniuk a versenyzőknek, ahol a Magyar Imitációs Egyesület imitátorai garantálják a teljes mértékben élethű eseteket.

Mindamellett, hogy nagyon hasznos – mondhatni életmentő – tudást kapnak a fiatalok, egy igazán színes és élménydús programmal készülnek a szervezők. Látványos bemutatóval, mentőautóval és annak tartozékaival, valamint az elsősegélynyújtás azon területeivel ismerkedhetnek a résztvevők és a nézők, melyekkel a laikusok ritkán vagy egyáltalán nem találkoznak.

Jelentkezni tehát még lehet, a csapatok számára a fődíj EFOTT fesztivál napijegy és az elismerés, de szívesen fogadják a nézelődő laikusokat is a szervezők.

Neomedical Csapata

 

 

Kapcsolódó képek