menu

  • 2023.06.15.

Zeppelin érkezik péntek délután Kecskemét főterére

Az utolsó tanítási napon, június 16-án érkezik a 10. Színházi Olimpia következő produkciója a Ciróka Bábszínház szervezésében.

A Tanévzáró Fesztivál eredményhirdetését követően, 14.30-kor izgalmas produkció részesei lehetnek a vakáció kezdetét ünneplő diákok és a járókelők.

A La Baldufa Teater ZEPPELIN című utcaszínházi előadása az álmok és a képzelet világába varázsolja a nézőket. A bátor pilóta és társai Zeppelinjükkel a 20. század eleji légi közlekedés úttörőinek mesés korába repítenek minket. Szemünk láttára szállnak be a világ első repülőjébe! Semmi sem fordíthatja vissza őket, sem viharok, sem üzemzavarok nem rettentik Monsieur Bocamollt, Marcellot és Ursust. A közönség segítségével minden akadályt legyőznek.

A produkció egy meglepetésekkel teli kalandos utazásra hívja a nézőket, amely során végigkísérhetjük a három álmodozó csodálatos, hittel teli küzdelmét azért, hogy elképzeléseiket valósággá változtassák.

Az 1996-ban megalakult spanyol társulat látványos és színvonalas produkcióival számos nemzetközi fesztiválon megfordult már. Világkörüli útjaik során, ámulatba ejtő előadásaikkal felpezsdítik az utcák, terek hangulatát, elvarázsolnak gyereket és felnőttet egyaránt.

A produkció meghívását a 10. Színházi Olimpia támogatta.

 

Ciróka Bábszínház

Kapcsolódó képek