menu

  • 2023.06.20.

Két helyszínen várja az érdeklődőket a Múzeumok Éjszakáján a Neumann János Egyetem

ÉrtékTrend a Felsőoktatásban címmel csatlakozott a kecskeméti egyetem a Múzeumok Éjszakája országos programsorozathoz.

Június 24-én két helyszínen, a CAMPUS és a GAMF területén várják az érdeklődőket 17-24 óráig. Az egyetemi helyszín idén is része a nosztalgia buszok menetrendjének!

A Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Karán (6000 Kecskemét, Izsáki út 10.) a Hírös Veterán Sportegyesület veterán autóival (GAMF Kar udvarán és aulájában), az RC makett harci kocsijaival, a Bázis Makett Klub kiállításával, a Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar közösségi kertjében a Móri és Kunsági borvidék nedűinek borkorcsolyával egybekötött borkostolójával és Dr. Ecseri Károly előadásával várják az intézménybe látogatókat.

A járművek felvonulása az útfelújítások miatt idén elmarad.

A Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karán (6000 Kecskemét, Izsáki út 5.) veterán kerékpár kiállítással, grillel és zenével készülnek a szervezők. A Hírös Agóra és a Beszélő Köntös egy élő Szoborparkkal várja az érdeklődőket a CAMPUS főbejáratánál. A Holovízió – az új Trend a 3D világában elnevezésű eseményre pedig az időpont megjelölésével 17:00 órától 24:00 óráig félórás beosztással a press@uni-neumann.hu email címen lehet jelentkezni.

A Neumann János Egyetem mindenki szeretettel vár a Múzeumok Éjszakáján! Keresd a helyszínt a Múzéj buszmenetrendjében vagy gyere el hozzánk, gyalog vagy kerékpárral! Kecskeméten az Izsáki út 5-10 szám alatt várunk mindenkit!

 

Neumann János Egyetem

Kapcsolódó képek