menu

  • 2023.08.10.

Idén is ChillZone a Noszyban!

Lazulj a koncerteken augusztus 10-11-12-én a Vasútparkban!

Kecskeméti zenekarok * kiülő * noszy * nyár + Te = CHILLZONE

Szabadtéri koncertek, kényelmes babzsákok, frissítő, hangulatfény…

Minden adott, hogy kipihend a hét fáradalmait, és megismerd a város tavaly indított új ingyenes rendezvénysorozatát!

 

Augusztus 10. csütörtök 20:30 – Vasovski Live // NEUMANN VIBES

VASOVSKI LIVE
Dj szett hangszerekkel, ez a Vasovski Live. Mr. Vasovski dj szettjét Herold Péter szaxofonnal, Ferencz Péter (Peet Project) hegedűvel színesíti. Sok éves barátság és munka köti össze a srácokat. A kecskeméti születésű Vasovski Norbert célja mindig az volt, hogy valami többet, különlegesebbet tudjon adni a fellépései során.

Augusztus 11. péntek 19:30 – Döme the mask, 20:30 – Korbiuszi Csomó

DÖME THE MASK
Beatboxos, rapper, énekes, dalszerző különleges zenei produkciója.
Zenész felmenőinek köszönhetően, a hangok világába született.
Sokszínűségére korán fény derült, hisz 12 éves korában kezdte el autodidakta a szájdobolást, majd hat év gyakorlás után az ország legjobbja lett. 2009-ben felvételt nyert a szegeden a Juhász Gyula klasszikus ének szakára. Ezt követően több hazai és nemzetközi verseny, fesztivál és zenekar élvonalas előadója és meghívottja.

KORBIUSZI CSOMÓ
Vetítéssel egybekötött instrumentális, magyar és angol dalok előadása loop gép segítségével. Korbi saját és feldolgozott zenei anyagból dolgozik; instrumentális dalokat is játszik, de időnként versmondásra vagy dalok rögtönzésére is vetemedik. A hallgató, néző utaztatása zenei műfajokon és emberi szenvedéstörténeteken keresztül történik. Az atmoszférikus hangulat jegyében alkalmazott stílusok többek között alternative, ethno, trip hop, d&b, jazz, pop zenei elemek, melyek sajátos összhangra lelnek egymásban. A dalok előadása loop-ok segítségével valósul meg, melyek folyamatosan építkeznek, változnak. A koncerten vetítés is lesz Tomaas Yilssom jóvoltából, eképpen vizuálisan is egy mélyebb, valóban utazásszerű élményben részesül a látogató.

Augusztus 12. szombat 19:30 – Hajdú Erik, 20:30 – Bíró Csongor Vitéz

HAJDU ERIK
Hajdu Erik énekes, dalszerző, dalszövegíró és a Chain Bridge Pop zenekar frontembere. 2021 óta építi szóló karrierjét. 2021-ben a “Szürke madár”, legelső “nem zenekaros” száma a DAL 21 – dalválasztó műsorban elődöntős lett. Azóta megjelent 3 szerzeménye is (ezek között olyan, amit a rádiók is játszanak), továbbá meglehetősen alaposan és átgondoltan dolgozik az első nagylemezén, melynek megjelenését még idén tervezi. Mivel a dalai legtöbbször “egyszál gitárral” születnek a konyhában vagy egy sarokban, ezért rendhagyó módon így is fogja előadni őket.

BÍRÓ CSONGOR VITÉZ
Bíró Csongor Vitéz, énekes, gitáros Greatest Hits műsora, hazai és világslágerek feldolgozásával.

A rendezvény koncertjei ingyenesek!

További információ:  www.hirosagora.hu

Kapcsolódó képek