menu

  • 2014.10.27.

Szakály Sándor Innovációs Díjat kapott az Univer

A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara által alapított rangos elismerést, melyet az élelmiszeripari innovációban kiemelkedő teljesítményt felmutató hazai vállalkozások kaphatják, első alkalommal a kecskeméti székhelyű, 100 százalékban magyar tulajdonban lévő Univer Product Zrt. nyerte el.

Debrecenben tartották – immár tizedik alkalommal – a Nemzetközi Táplálkozásmarketing Konferenciát. A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karának vezetősége – a Konferencia szervezője – a jubileum alkalmából új díjat alapított, melyet az élelmiszeripari innovációban kiemelkedő teljesítményt és eredményeket felmutató hazai vállalkozások nyerhetnek el.

A díj névadója, Dr. Szakály Sándor professzor a magyar élelmiszeripari kutatás-fejlesztés nemzetközileg is elismert, kiemelkedő alakja volt. Innovációs munkásságát számos szabadalom, találmány és know-how, publikáció valamint rangos tudományos elismerések fémjelzik.

kennijo

A díjat első alkalommal a kecskeméti székhelyű, 100 százalékban magyar tulajdonban lévő Univer Product Zrt. nyerte el „a korszerű élelmiszerek kifejlesztése, gyártása és piaci megjelenítése területén kifejtett kimagasló tevékenysége elismeréseként”. Az Univer által az elmúlt években piacra bevezetett sikeres termékcsaládok közül kiemelkednek a K’enni Jó zöldségkrémek, a klasszikus Erős Pistánál négyszer csípősebb Haragos Pista, valamint a Kecskeméti Tradíció prémium lekvár és gyümölcsital család.

 

keol.hu

Kapcsolódó képek