menu

  • 2015.01.19.

“Biztonságos közlekedés gyermekszemmel”

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság közlekedésbiztonsági gyermekrajz-pályázatot hirdet.

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság – az Országos Rendőr-főkapitányság-Országos Baleset-megelőzési Bizottság kiírása alapján – gyermekrajz-pályázatot hirdet „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” címmel.

Az óvodás és általános iskolás gyerekektől olyan kreatív és figyelemfelhívó rajzokat várnak, amelyek a biztonságos közlekedést mutatják be, illetve propagálják. Az alkotásokat három korcsoporttól várják: óvodásoktól (3-6 éves), valamint alsó tagozatos (7-10 éves) és felső tagozatos (11-15 éves) tanulóktól. A pályaművek kizárólag A/4 vagy A/3 méretűek lehetnek.

Alkalmazott technikák: grafit, színes ceruza, zsírkréta, lino, tus, tempera, olaj, diópác, szénrajz.

 A pályamunkákat a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottsághoz kell eljuttatni (6000 Kecskemét, Batthyány u. 14.) az alkotó adatainak (név, életkor, lakcím, iskola/óvoda neve és telefonos elérhetősége) feltűntetésével.

 A beküldési határidő: 2015. április 20.

 A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a legjobb alkotásokból kategóriánként 6-6 pályaművet továbbít a második fordulóra az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsághoz 2015. május 4-ig. A továbbított pályaművek alkotóinak (18 fő) óvodáját,  iskoláját értesítik.

A pályázattal kapcsolatban tájékoztatás Geisztné Kamasz Erzsébet r. őrnagytól, a BKMRFK Baleset-megelőzési Bizottságának titkárától kérhető munkaidőben a 76/513-336-os telefonszámon vagy a geisztnek@bacs.police.hu email címen.

Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság

Kapcsolódó képek