menu

  • 2015.02.20.

Márciusban ügyfélszolgálati iroda nyílik a Városházán

A Városháza lakosságbarát fejlesztéseinek első állomása lesz a március 1-jén megnyíló ügyfélszolgálati iroda.

Szemereyné Pataki Klaudia régi álma valósul meg ezzel, tekintettel arra, hogy az önkormányzatok egyre inkább szolgáltató feladatkört látnak el, és már nem a hatósági munkán van a hangsúly. Erről is szó esett a február 19-ei közgyűlésen.

A Polgármesteri Hivatal színház felőli sarkán, ahol jelenleg építéshatósági ügyeket lehet intézni, minden hétköznap rugalmas munkaidőben várják majd a lakosságot. Úgy, hogy az ügyfelek a munkaidejük előtt, illetve után is betérhessenek igazgatási, adózási ügyeik intézésére, hogy feltehessék kérdéseiket a városüzemeltetési, a szociális, vagy a támogatási rendszerhez kötődően, de beadványok leadásra is lehetőség lesz.

A hivatal munkatársainak ötlete szerint az új ügyfélszolgálati irodában lesz egy kis gyermek kuckó is, ahol egy televízión a Magyar népmesék sorozat epizódjait vetítik az ügyeiket intéző családok csemetéinek.

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszony elmondta, az igényeknek megfelelően folyamatosan fejlesztik majd a Városháza új szolgáltatását.

 

 

KTV

 

Kapcsolódó képek