menu

  • 2015.02.23.

A Kecskeméti Fürdőben dedikált Kovács Ágnes

Hatalmas tömeg vette körbe Kovács Ágnes olimpiai bajnok, kétszeres világ- és hétszeres Európa-bajnok, világkupa győztes, örökös magyar bajnok úszónőt szombat délután a Kecskeméti Fürdőben. Olyan sokan voltak, hogy jó ideig fotózni sem lehetett az embergyűrűtől.

Az úszónő a Diapolo reklámarcaként 14 és 15 óra között tartott dedikálást a Kecskeméti Fürdőben található Delfin Búvár- és Úszóbolt előtt, majd az Aranyhomok úszóversenyt is megtekintette. Érkezését követően – ehhez persze várni kellett, amíg a dedikálásra váró embergyűrű kissé megfogyatkozott – Kovács Ágnest köszöntötte Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft ügyvezető igazgatója, Ludvig Zoltán edző, és Székely Lilla, a Kecskeméti Fürdő PR munkatársa.

Néhány percen belül azután újabb híresség lépett a Kecskeméti Fürdőbe. Merész András a magyar női vízilabda válogatott szövetségi kapitánya, aki a Világliga-mérkőzésre készülő csapat „előőrseként” érkezett. A lányok majd szombat este vették első alkalommal birtokba a fürdőt, amikor 19 és 21 óra között edzést tartottak a 25 méteres medencében.

 

keol.hu

Kapcsolódó képek