menu

  • 2015.03.06.

A polgármester-asszony személyesen tájékozódott a vízszolgáltatási vészhelyzet elhárításáról

A csütörtök délután Kecskemét vízellátásában keletkezett óriási problémához képest a Bácsvíz Zrt. szakemberei rekordidő alatt: csütörtök éjjel 23 órára elhárították a hibát. 

Az éjszakai munkálatokról, a kárelhárításról Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét MJV polgármester-asszonya személyesen tájékozódott éjszaka a Bácsvíz telepén.

– A BÁCSVÍZ Zrt. az esti órákban tájékoztatott, hogy a város vízellátását részben biztosító II. számú vízmű telepről kijövő 400 mm átmérőjű cső meghibásodása következtében a víztoronyból elfolyt a víz, emiatt a város nagy részén – főként a magasabb épületek felsőbb szintjein, valamint a szatellit városrészekben jelentősen lecsökkent a víznyomás, illetve szünetelt a szolgáltatás.

– Ezt követően a helyszínen tájékozódtam a helyreállítási munkálatokról. A BÁCSVÍZ Zrt. munkatársai megfeszített munkával folyamatosan dolgoztak a hiba kijavításán. A munkák jól haladtak: a Bácsvíz Zrt. kiváló szakemberei rekordidő alatt, csütörtök éjjel 23 órára elhárították a hibát, éjfél körül normalizálódott Kecskemét vízszolgáltatása. – közölte Szemereyné Pataki Klaudia polgármester.

kecskemet.hu

Kapcsolódó képek