menu

  • 2015.04.14.

SZÉP Kihívás kerékpáros teljesítménytúra

A Magyar Kerékpárosklub Kecskeméti Területi Szervezete kerékpáros teljesítménytúrát szervez, ahol 214 km letekerése a cél.

2015. április 19-én, vasárnap 214 km, azaz kettőszáztizennégy kilométer megtekernivaló, ami akár önálló kihívásnak, akár egy közeljövőbeli egynapos Balaton-kerülésre felkészülésnek kiváló alkalom lehet.

Mivel Kecskemét városát rajzolják körbe, ha esetleg elfáradnál, túlvállalnád magad, bárhol kiszállhatsz, és gyorsan visszaérhetsz a rajtterülethez, tulajdonképpen tét nélkül teheted magad próbára.

Csak a teljesítés számít, ezért nem hirdetnek sorrendet a végén, mindenkit megillet a dicséret, aki teljesíti a SZÉP Kihívást!

Önmagadat győzd le, ne a többi résztvevőt!

Rajthoz, és a célba érkezésedhez nyugodtan hívd ki családodat, ismerőseidet szurkolni, biztatni!

Nevezési díj nincs, viszont az előnevezés kötelező (!!!): tura@kerekparosklub.kecskemeten.hu e-mail címen, legkésőbb április 17-én, 12 óráig.
Kérik, a neved és indulási szándékod mellett a születési időt, életkorodat, postacímedet, telefonszámodat is küldd el nekik!

Túraközpont, rajt- és célterület: KEFAG Zrt. Kecskeméti Arborétum, Kápolna-rét– http://www.kecskemetiarboretum.hu/
(GPS: 46.91133, 19.649989)
Táv és szintidő: 214 km – 12h (reggel 8-tól este 8-ig)
Teljesítménytúra útvonala: Kecskemét – Méntelek – Kerekegyháza – Ágasegyháza – Izsák – Orgovány – Jakabszállás – Fülöpjakab – Kiskunfélegyháza – Tiszaalpár – Lakitelek – Kocsér – Nagykőrös – Lajosmizse – Méntelek – Kecskemét

Ellenőrzőpontokat állítanak fel az útvonalon, illetve frissítőpontokat is biztosítanak. A túraközponttól lassúrajttal együtt gurunak ki, majd pár kilométer után élesrajt, és onnantól mindenki a maga tempójában, önállóan teljesíti a túratávot. Ugyanakkor lesz egy szervezői főmezőnyük is, 24-25-ös átlagtempóval, akikhez bátran csatlakozhatsz.
Térképet, itinert is kapsz tőlük természetesen.

Teljesítménytúra szervezője: Magyar Kerékpárosklub Kecskeméti Területi Szervezete

Bővebb információk:  ITT

https://www.facebook.com/kecskemeti.kerekparosok

Túráról érdeklődhetsz:

Barna Imre, MK Kecskemét É 20/980-2079
Szép Miklós, SZÉP Kerékpár Szaküzlet és Szerviz É 20/971-6111
e-mail: tura@kerekparosklub.kecskemeten.hu

Támogatók: Szép Kerékpár , Cseh Pékség , Univer Coop Zrt.

 

Kapcsolódó képek