menu

  • 2015.05.20.

Indul az új évad bérletezése a színházban

Új lehetőségek, régi árak: a kecskeméti Katona József Színház az új évadban minden nézőnek lehetőséget kínál, hogy olyan bérletet vásároljon, amely ízlésének és pénztárcájának is megfelel!

A legnépszerűbb várhatóan jövőre is az öt nagyszínházi, egy táncszínházi és egy kamaraprodukciót tartalmazó bérlet lesz. Ezek ára szinte kivétel nélkül változatlan a tavalyihoz képest.

A legjobb helyekre szóló bérletért a felnőtteknek 10.000, a diákoknak és nyugdíjasoknak 7.000 forintot kell fizetni, míg a premierbérlet 18.000 forintba kerül. A második és harmadik helyáras bérletek ára igen kedvező: előbbi 8.000, utóbbi 6.500 forintba kerül a felnőtteknek, a diákok és nyugdíjasok természetesen ezeket is kedvezményesen vásárolhatják meg.

Az ifjúsági bérlet négy nagyszínházi előadásra szól, s – a helyektől függően – mindössze 4.200-3.100 Ft-ba kerül.
A legkisebbeket is várja jövőre a színház! Az óvodások és kisiskolások szülei két előadást tartalmazó bérletet válthatnak.

Érdemes elgondolkozni a családi bérleten is, hiszen a 2 nagyszínházi gyermekelőadásra szóló bérlet ára mindössze 2.100 Ft!

Felnőtteknek szóló lehetőség a szelvénybérlet, amely 6 előadásra (5 nagyszínházi és egy Kamara- vagy Ruszt Stúdió) szól.

Akik a kis színházi produkciókat kedvelik, azok figyelmébe ajánlják a három előadásra szóló bérletüket.

Kedvező lehetőséget kínál a teátrum a táncszínházi produkciók megtekintéséhez is: a Kecskemét City Balett két előadását láthatják azok, akik táncszínházi bérletet váltanak 2.500 Ft-ért.

Végül ne feledkezzünk meg a nagysikerű nyári sorozatról, az Udvarszínházról sem. Bérlettel három darab tekinthető meg, amelyek közül kettőt ízlésüknek megfelelően maguk választhatnak ki.

Az új évadra szóló bérletek május 20-ától vásárolhatók meg a kecskeméti Katona József Színház jegypénztárában.

A régi bérlők helyeit a teátrum június 30-áig tartja fenn.

 

Kecskeméti Katona József Színház

Kapcsolódó képek