menu

  • 2015.06.11.

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark nyitása

A kecskeméti strandot 2015. június 13-án, szombaton nyitják meg a nagyközönség számára.

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark ezen a héten, szombaton nyitja meg kapuit a strandolni vágyó vendégek számára. A meteorológia 32-33 fokos hőséget ígér, így különösen kellemes időtöltésnek ígérkezik, ha valaki kilátogat a strandra.

Szeretnék felhívni vendégeik figyelmét arra, hogy szombaton az 50 méteres medencében régiós utánpótlás csapatok vízilabda tornájára kerül sor, így a nagymedence 9:30-12:30, valamint 14:30-17:30 óra között nem lesz használható. Megértésüket köszönik!

strand plakat

Másnap, azaz június 14-én, vasárnap 9 és 19 óra között rendezik az idei év Szezonnyitó Strand Party-ját. Többek között részt vesznek a rendezvényen a Kecskeméti Röplabda Club játékosai, a KLC-KTE-SI U17-es labdarúgó csapat tagjai, és a KTE-Duna Aszfalt kosarasai is. Az 50 méteres medencében vízilabdázni lehet majd, 5 méteres kapura lövő versenyt rendeznek. A délután folyamán GrandUP Special Show lesz 15 órától, majd a TST Dance Studio táncosai is fellépnek.

Egész nap ingyenes egészségügyi állapotfelméréseket szervez a Bács-Kiskun Megyei Kórház, amely keretén belül lesz vércukor és koleszterin szintmérés, testtömeg index és testzsír mérés, valamint tanácsadás is.

A jó hangulatról DJ Pénzes gondoskodik, aki egész napos élő kívánságműsorral várja a strandolókat.

A rendezvény főtámogatója a Szentkirályi Ásványvíz Kft.

 

Kecskeméti Fürdő

Kapcsolódó képek