menu

  • 2015.06.25.

Új edző, régi szponzor a KTE kosárcsapatnál

A KTE bajnoki ezüstérmes férfi kosárlabdacsapatának további egy évre a Duna Aszfalt Kft. a névadó szponzora, viszont új edző, a szerb-magyar kettős állampolgárságú Boris Maljkovic irányítja a következő szezonban az együttest.

A kecskeméti klub szerdai sajtótájékoztatóján Sörös Jenő ügyvezető elmondta, a keret csak kis mértékben változik, mert a fiatalok mellett a klubnál marad Marko Djerasimovic, Kovács Péter, Kemal Karahodzic és Hegedűs Gergely. Tárgyalnak az amerikai James Kinney szerződésének a meghosszabbításáról is. A csapattal szembeni minimális célként a legjobb nyolc közé jutást fogalmazta meg az ügyvezető. A szövetségi kapitányként is dolgozó Stojan Ivkovicot hat év után váltó Boris Maljkovic elmondta, hogy az elődje által megkezdett, nagyon komoly munkát szeretné folytatni. Maljkovic legutóbb a PEAC-Pécs női csapatának volt a másodedzője. A 46 éves szerb-magyar kettős állampolgárságú szakembert játékosként az Atomerőmű 1995-ben igazolta le a Vojvodinától. Az NB I-ben a Debrecen, a Szolnok, a MAFC és a Nyíregyháza csapatában is szerepelt.

Lehel Zoltán, a Duna Aszfalt főmérnöke és szóvivője a sajtótájékoztatón kiemelte, hogy a kecskeméti kosárlabda legjobb eredményeit azóta sikerült elérni, hogy a cég a csapat névadó szponzora.

 

 

MTI

Kapcsolódó képek