menu

  • 2015.08.17.

Megszépül a Kecskeméti Fürdő szaunavilága

A Kecskeméti Fürdő szaunavilága augusztus 24-28. között megszépül: ebben az időszakban kerül sor az éves karbantartási, felújítási, takarítási munkálatokra annak érdekében, hogy a hűvösebb, őszi napok beköszöntével szaunáik a lehető legjobb állapotban álljanak vendégeik rendelkezésére.

A munkálatok alatt a szaunavilág zárva tart.

A Kecskeméti Fürdő szaunavilága a létesítmény egyik legkedveltebb részlege. Ez nem véletlen, hiszen két finn, egy-egy bio-, aroma-, és infraszauna, valamint gőzkabin, jégkamra, tepidárium és himalája sószoba is található benne. A szaunázásra, relaxálásra, pihenésre vágyó vendégeik ráadásul nem csak különböző szaunáik, hanem különleges szaunaprogramjaik között is válogathatnak, melyekre rendszeresen, heti több alkalommal is sor kerül. A havi egyszer megrendezett naturista szaunaesetek szintén népszerűek.

Annak érdekében, hogy a szauna szezonra szaunáik kifogástalan állapotban működjenek, augusztus 24. és 28. között karbantartási, felújítási és takarítási munkákra kerül sor. Többek között elvégezik a medencék karbantartását és vízcseréjét, a szaunák fafelületeinek kezelését és alapos takarítását – ahova új lábrácsok is kerülnek -, valamint a tisztasági festéseket. A helységekben lévő led sorok és égők cseréje is meg fog történni, sőt, új hangulatvilágítás is kialakításra kerül, ami a gőzkabinban lesz a leglátványosabb.

A munkálatok alatt a szaunavilág zárva tart, amihez ezúton is kérik vendégeik megértését, türelmét. A részleg bezárását a szaunák üzemen kívüli állapota, az alapos javítási munkák, valamint a takarításhoz használt vegyszerek teszik indokolttá.

A szaunák augusztus 29. szombattól lesznek ismét használhatók immár felújított állapotban, felkészülve a szauna szezon kezdetére.

 

Kecskeméti Fürdő
Tel.: 76/500-320

Kapcsolódó képek